Skip Navigation Links

HBB Adaylığına Doğru İlçe İlçe Geziyor..

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, dört dönemlik belediye başkanlığı tecrübesi ve gönüllerdeki yeriyle Hatay’ın tüm ilçelerine ziyaretlerini sürdürüy

HBB Adaylığına Doğru İlçe İlçe Geziyor..

Gündem   A+a-

 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, dört dönemlik belediye başkanlığı tecrübesi ve gönüllerdeki yeriyle Hatay’ın tüm ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Samimi dostluklarıyla gönüllerde taht kuran Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın bugünkü programı İskenderun oldu.
 
Ziyaretlerinde toplumun tüm kesimlerini, farklı meslek grularını ve yine farklı siyasi görüşlerden esnafları ve kurumları ziyaret eden Başkan Altan, geçmişten bugüne olduğu gibi siyasetin birleştirici ve kucaklayıcı yönüyle hareket ediyor.
 
İskenderun’da yoğun ziyaret programlarını sürdüren Başkan Altan, Küçük Sanayi Sitesi’nde yaptığı ziyaretlerin ardından çarşıya geçti. Bir çok sektörden esnafları ziyaret ederek memleket meselelerini, ekonomiyi konuşan ve onları dinleyerek sorunların çözümü noktasında da görüşlerini aktaran Başkan Altan’ın AK Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına da tüm kesimlerden olumlu görüşler geliyor.
 
Başkan Altan’ın AK Parti’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasını isteyen vatandaşlar, dört dönemlik belediyecilik tecrübesi, Hatay’ın tüm ilçelerinde iz bırakmış bir hizmet adamı ve siyasetçi olarak gönüllerde önemli bir yer edindiğini söylüyor.
 
Küçük Sanayi Sitesi’nde bölgenin köklü esnaflarını ziyaretin ardından Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen ve Şenöz Unlu Mamülleri Group yönetim kurulu üyeleri Mahmut Şenöz ve Abdullah Şenöz’ü ziyaret eden Başkan Bekir Altan, AK Parti’den büyükşehir belediye başkan adaylığı öncesi tüm ilçelerde olduğu gibi İskenderun’da da zemin hazırlıyor. 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet