Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'İskenderun Hızla Kalkınacak'

Türkiye'nin önde gelen yatırımcı iş adamlarından Yahya Demirel, AHM inşaatın, bünyesinde 5 yıldızlı otel projesi olan yatırımında incelemelerde bulunm

Gündem   A+a-

 
Yatırımcı iş adamı Yahya DEMİREL:“İskenderun Hızla Kalkınacak”
 
Türkiye’nin önde gelen yatırımcı iş adamlarından Yahya Demirel, AHM inşaatın, bünyesinde 5 yıldızlı otel projesi olan yatırımında incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a geldi.
AHM İnşaat Firması ortaklarından Ali Tekten tarafından ağırlanan Yahya Demirel, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan ile bir süre görüşen iş adamı Demirel, sanayi yatırımlarının yoğunlaştığı bölgemizin, önümüzdeki süreçte hızla kalkınacağını vurguladı. Erzin, Dörtyol ve Payas bölgelerindeki ağır sanayi işletmelerinin ülke ve bölge ekonomisine önemli katkı sağladığına dikkat çeken Yahya Demirel, İskenderun’dan Çevlik sahillerine kadar olan kıyı şeridinin Turizm yatırımları için cezp ediği olduğunu ifade etti.
9. Cumhurbaşkanı’mız Süleyman Demirel’in yeğeni olan Yahya Demirel, AHM İnşaat ortaklarından Ali Tekten ile 5 yıldızlı otel projesinin detayları üzerine görüş alış-verişinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş