Skip Navigation Links

Yeni Döşenen İçme Suyu Hatları ile Su İhtiyacı Karşılanıyor

HATSU, içmesuyu şebekesi olmayan bölgelerde ve yeni yapılan kurum ile kuruluşların içmesuyu ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Döşenen İçme Suyu Hatları ile Su İhtiyacı Karşılanıyor

Arsuz   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içmesuyu şebekesi olmayan bölgelerde ve yeni yapılan kurum ile kuruluşların içmesuyu ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Özellikle toplu konutlarda ve bloklar halinde bulunan sitelerde oluşan altyapı ihtiyaçlarını gidermek amacıyla projeler geliştirildiğini aktaran Genel Müdürlük, bu kapsamda Arsuz ilçesine bağlı Gökmeydan Mahallesi’nde yapılan Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasının içmesuyu ihtiyacını karşılamak amacıyla 63’lük borular ile 400 metre yeni hat döşendiğini açıkladı.
 
Vatandaşlardan gelen talepler sonrasında ve yapılan tespitler ile Hatay’ın her yerine hizmet ulaştırıldığına dikkat çeken İdare, Hatay geneline 3 yıl içinde toplamda 1448 km içmesuyu hattı ile 776 km kanalizasyon ve yağmursuyu hattı döşenerek yıllardır süren altyapı sorunlarına neşter vurulmaya devam edildiğinin altını çizdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet