Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Nüfusa Uygun Şartlarda Hizmet Üreteceğiz”

HBB Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, Antakya ilçesinde hizmet veren Meyve ve Sebze Halinde komisyoncularla bir araya geldi.

“Nüfusa Uygun Şartlarda Hizmet Üreteceğiz”

Gündem   A+a-

 Meyve ve Sebze Halindeki esnafla istişarede bulunan Başkan Kilisli, sorunları dinleyerek birlikte çözüm üretti.  Antakya Meyve ve Sebze Komisyoncular Derneği Başkanı Mustafa Bal’ın da katıldığı toplantıda Başkan Kilisli, yapılması planlanan yeni Hal Projesi hakkında detaylı bilgi verdi.

BAŞKAN KİLİSLİ, “NÜFUSA UYGUN ŞARTLARDA HİZMET ÜRETECEĞİZ”

HBB Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli toplantıda yaptığı değerlendirmede Hatay’a hizmet üretmeyi felsefe edindiklerini vurguladı. 
Bu kapsamda yenilikçi ve kaliteli projeler ile şehre güzel kazanımlar sağlamak istediklerini belirten Başkan Kilisli; “Bu şehre hizmet etmek en kutsal görevimizdir. Hatay’ımızın daha iyi yarınlar kazanması için çalışıyoruz. Antakya ilçesindeki mevcut sebze halimiz eski bir tarihe sahip. Biz ise günümüz insan nüfusuna uygun şartlarda hizmet üretebilmek için yeni bir tesis kurmak istiyoruz. Projelendirdiğimiz meyve ve sebze hali ile Hatay’a daha iyi hizmet üreteceğimize inanıyoruz. Yer tahsisi nedeniyle projemizin gerçekleşmesinde bekleme sürecindeyiz. Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da Hatay’ımız için önem arz eden bu konuyu yakından takip etmesi bizleri oldukça memnun ediyor.” dedi.

YAPIMI PLANLANAN SEBZE MEYVE HALİNİN YERİ BELLİ OLDU

Başkan Kilisli sözlerinin devamında yeni hal projesinin yeri konusunda komisyoncuları bilgilendirdi. 
“Yapımını planladığımız sebze hali projemizi Hateks ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki boş alana yapmayı düşünüyoruz. Ciddi anlamda bir rahatlık sağlayacak olan yeni hal ile gelecekteki ihtiyaçlara da karşılık verebilecek ve şehrin merkezi noktasındaki özel konumu ile ulaşımda da kolaylık sağlayabileceğiz.” açıklamalarında bulundu. 
Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli konuşmalarının ardından komisyoncuların sorunlarına çözüm üretme noktasında fikir alışverişinde bulundu ve bir takım notlar aldı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar