Skip Navigation Links

Ben yok! Biz Varız..

Karaağaç'ta yeni dönemin adını seçim bürosunun açılışında ilan ederek, bencil yönetim anlayışını kovacaklarının altını çizerek halkın sevgisini kazana

Politika   A+a-

Karaağaç’ta yeni bir dönem başlatıp “Ben yok biz varız” sloganıyla yola çıkan Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin, hem yüzlerce seçmeniyle seçim bürosunun açılışında buluşmanın hem de açılış sonrası yapılan onlarca kilometre uzunluğundaki otomobil konvoyunda gördüğü ilgiden bir hayli memnun oldu. Açılışa DSP İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi 1. sıra Adayı Serbest Muhasebeci İsmail Bıkmaz, belde belediye başkan adayları da katıldılar..
Karaağaç’ta yeni dönemin adını seçim bürosunun açılışında ilan ederek, bencil yönetim anlayışını kovacaklarının altını çizerek halkın sevgisini kazanan Emin Keskin:

Ben yok! Biz Varız..

Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin’in iktidar yürüyüşünün kaptan köşkü Şarkkonak Seçim Bürosu coşkulu bir mitingle açıldı.
Yüzlerce Karaağaçlı’nın katıldığı mitingde “Ben yok! Biz varız..” mesajı veren Emin Keskin, büyük bir destek kitlesiyle iktidar yürüyüşünde sona gelindiği mesajını verdi.
Rakipleri ile ilgili konuşmamaya özen gösteren Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin, ilkeli ve dürüst siyasetin en güzel örneğini verdi.
Bol vaatte bulunan klasik bir siyasetçi gibi değil, uzmanlar tarafından hazırlanmış, maliyet hesaplarına kadar çıkarılmış, belediye bütçesini en doğru şekilde kullanmaya yönelik projelerini halka anlattı.
Karaağaç’ta bugüne kadar “Ben” merkezli yönetim anlayışının öne çıktığı uzun yıllardır ilk kez, “Her seçmen bir belediye meclis üyesi.. Her belediye meclis üyesi bir başkan…
Ben yok biz varız.. Karaağaç’ı hep birlikte yöneteceğiz” diyerek, halkla birlikte yönetim sergileyeceği mesajını veren Emin Keskin, yüzlerce seçmen karşısında mutluluğunu defalarca teşekkür ederek gösterdi.
Konuşmasına şöyle devam eden Demokratik Sol Parti Karaağaç Belediye Başkan Adayı Emin Keskin, “Beldemizde yeni bir çığır açmak üzere başlattığımız Demokratik Sol Parti hareketine hepiniz hoş geldiniz.. Ne kadar doğru bir çıkış yaptığımız bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Demokratik sol parti, bugüne kadar ne bir yolsuzluk, ne de bir şaibe içinde yer almıştır..
Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında merhum liderimiz, başbakanımız sayın Bülent Ecevit’in felsefesinde dürüst ve şeffaf siyaseti ilk kez karaağaç’ta uygulamaya geliyoruz..
Sorun değil çözüm üretmek için çıktığımız bu yolda bizlere verdiğiniz ve vereceğiniz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum..
Hazırladığımız projelerin tamamı mühendislik, mimari uzmanlardan aldığımız destekle hazırlanmıştır..
Yapamayacağımız işlere kalkışmıyoruz..
Dürüst, ilkeli ve nitelikli dostlarımızla çıktığımız hizmet yolunda, dürüst, şeffaf ve sınır tanımayan hizmet anlayışıyla yola çıktık..
Belediyecilikte çığır açmaya kararlıyız..
Bazı proje başlıklarımızı sizlere sunmak istiyorum;
Bir tabir vardır; alt yapısı olmayanın üst yapısı olmaz. Altyapı çalışmalarını başlatıp en kısa sürede bitireceğiz.
Altyapı yapılırken elektrik nakil hatları yeraltına alınacak.
Kilitli parke taşı üretim tesisi kurularak, beldenin ihtiyacı olan kilitli parke taşı üretimi en ucuz maliyetle kullanılacak.
Beldedeki tüm hizmetlerin işçi alımları yöremizden olacak.
Altyapı sonrası atıkların en temiz şekilde denizimize ulaşması ve çevreyi kirletmemesi için biyolojik arıtma tesisi kurulacak.
Özel İkem kolejinden güzel yalı sitesine kadar sahil şeridi-yürüyüş bandı ve müsait yerlerde kafeteryalar yaparak denizimizin güzelliğinden halkımızı en iyi şekilde faydalandırmak.
Plajların yanında çadır kentler kurulacak, turizmin canlanmasına olanak sağlanacak.
Ana caddeler maksimum kalınlıkta sıcak asfalt, ara sokaklar kilitli parke taşı olarak halkın kullanımına açılacak. Kaldırımlar en iyi şekilde düzenlenecek ve belli aralıklarla şehir oturma grupları yerleştirilecek.
Karaağaç- Arsuz yolunun ışıklandırılması yapılacak.
Belediye başkanı şeffaf ve hesap verebilir olmalıdır. Belli aralıklarla halkın karşısına çıkıp hesap verebilmelidir.
Beldede işsizliğin minimum düzeye indirilmesi için çevreci politikalar ışığında tesisler kurulmasına öncülük etmek, yatırımcıyı dışlayan değil kucaklayan bir anlayışı hakim olmak bizlerin görevidir.
Karaağaç organize sanayi bölgesinin bir an önce hayata geçirilmesi ve isteyen esnafın bu bölgeye aktarılması durumunda belediye olarak destek verilecektir.
Toptancı sebze hali etrafında belediye dükkanları site şeklinde inşa edilecek.
Gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri, boş vakitlerinde bir araya gelebilecekleri, bilim-kültür ve sanat merkezi inşa etmek ve belediye olarak tüm aktivitelerini desteklemek.
İşleri bozulduğu için sıkıntı çeken esnafımıza kredi imkanı sağlayacak esnaf kredi ve kefalet kooperatifi kurulmasına yardımcı olmak.
Beldede bir yardımlaşma vakfının kurulmasına öncülük ederek tüm ihtiyaç sahiplerinin imkanlar ölçüsünde sorunlarına maddi-manevi çözüm üretilmesi sağlanacak. Vakfın yönetimi beldemizin güvenilir isimlerinden oluşturularak tarafsız bir şekilde yönetimi sağlanacak ve hizmetin halkımıza eşit bir şekilde dağılımı planlanacak.
Esnaflarımız, korsan seyyar satıcılar nedeniyle ciddi anlamda gelir kaybına uğradığından, bu konuda önlemler alınarak esnaflarımızın korunması sağlanacak. Beldemiz halkından olan seyyar satıcılarına özel bir uygulama yapılarak kırmızı plaka verilecek ve belediye müsaadeli olduğu halk tarafından bilinecek. Kırmızı plakası olmayan seyyar satıcıların beldeye girişleri de yasak olacak. Böylece hem esnafımız hem de seyyar satıcılarımızın çıkarları korunmuş olacak” dedi.
 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet