Skip Navigation Links

Seçilmişten hayır yok! Taban Partine Sahip Çık!!!

Son zamanlar da CHP'nin kendi içinde çıkan olaylara duyarsız kalmayıp 8. Gün Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Münir Akçalı CHP tabanının partiye sahi

Politika   A+a-

Seçilmişten hayır yok! Taban Partine Sahip Çık!!!

Son zamanlar da CHP'nin kendi içinde çıkan olaylara duyarsız kalmayıp 8. Gün Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Münir Akçalı CHP tabanının partiye sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Demokrasi çığırtkanlığı yapanların, anti demokratik uygulamalarla partiye zarar verdiklerini ifade eden CHP’nin emektarlarından Münir Akçalı, seçilmişlerin partiye zarar verdiği bir ortamda, suçsuz ve günahsız tabanın partiye sahip çıkmasının önemine işaret etti.
Parti tabanını göreve davet eden Münir Akçalı, “Yaşanan bu olaylar CHP tabanını üzmüştür. Atanan geçici heyet görevini tam yapsaydı şuanda bu karışlık olmazdı. Kongre tarihinde yapılmayarak, atanan heyetin koltuğa kendi sahip çıkmak istemesi şuan da olduğumuz duruma getirmiştir. Bunun yanı sıra, Kayyum sürecine taşıyanlarında partiye verdiği zarar ortadadır. Ne vardı sanki demokrasiyi adam akıllı yaşatsalardı da, herkesin temsil edildiği bir yönetim teşkil edilseydi? Bundan sonrası çok önemli. Herkes şapkasını bir kere önüne koysun ve son bir kez daha düşünsün” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet