Skip Navigation Links

Sınıf öğretmeni cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

Antakya'da bir öğretmen cinsel istismar suçuyla tutuklandı.

Gündem   A+a-


Alınan bilgilere göre, Hatay İstiklal İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği yapan M.Y. (41) güvenlik güçleri tarafından cinsel istismar suçlaması ile adliyeye sevk edildi. M.Y.'nin Hatay Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklandığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre M.Y., Antakya'da evlere girip kadınlara tacizde bulunan ve yaklaşık 5 aydır aranan "meganlı sapık" olarak halk arasında bilinen kişinin araştırılması kapsamında takibe alındı. Girdiği evlerde tacizde bulunduğu kişilerin verdikleri ifadeler sonucu robot resmi çizilen kişiye benzerliği neticesinde M.Y.'nin polis tarafından takibe alındığı ancak cinsel istismar suçlaması ile Adliye'ye sevk edilip tutuklanan M.Y.'nin "meganlı sapık" olup olmadığının gerçekleştirilen soruşturma sonucunda ortaya çıkacağı da belirtildi.
Kan örnekleri Hatay Devlet Hastanesinde alınan M.Y.'nin cinsel istismar suçlaması ile tutuklanma gerekçeleri hakkında Hatay Emniyet Müdürlüğünden her hangi bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın gizli ibaresi ile sürdürüldüğü öğrenildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet