Skip Navigation Links

Başkan Yavuz’dan Moral Motivasyon Toplantısı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle Şehit Gülşah Güler Tesislerinde Moral Motivasyon kahvaltısında bir ar

Başkan Yavuz’dan Moral Motivasyon Toplantısı

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle Şehit Gülşah Güler Tesislerinde Moral Motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.
 
Başkan Yavuz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine Şehit Gülşah Güler Sosyal tesislerinde bir araya gelerek hem sorunlarını dinledi hem de moral motivasyon kahvaltısı vererek personeller arasındaki birlik beraberlik ve kaynaşmanın pekişmesini sağladı. Kahvaltı sonrası Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ise günün anısına hitaben Başkan Yavuz’a Osmanlı Tuğrası hediye ettiler.
 
Kahvaltı sonrası İşçilerin sorunlarını tek tek dinleyerek onlarla bir süre sohbet eden Başkan Yavuz, yaptığı konuşmada; “Temizlik personellerimiz gece gündüz demeden şehrimizin temiz kalması için 7/24 görevlerini yerine getirmeye devam ediyorlar.  Biz Belediyemiz bünyesinde bir aileyiz. Hiçbir işçimizle ayrılık gayrılığımız yok. İşçilerimize ilçemize fedakarca yaptıkları tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum. Temizlik İşleri Müdürlüğüne verdiğimiz desteklerden dolayı hediye olarak takdim edilen anlamı ve manevi değeri büyük Osmanlı Tuğrası için tüm temizlik personellerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet