Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Güzel Balkon Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu

Hatay Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirdiği “En Güzel Balkon” yarışması ile Hatay’a yenilikler katmaya devam ediyor.

En Güzel Balkon Yarışmasının Sonuçları Belli OlduWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’ın anavatana katılışının 78’inci yıl dönümü münasebetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet ve nikâh törenlerinin yanı sıra bu yıl da Hatay Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirdiği “En Güzel Balkon” yarışması ile Hatay’a yenilikler katmaya devam ediyor.

ÇEVRE BİLİNCİNİ VE SEVGİSİNİ ARTTIRMAK AMAÇLANIYOR

HBB Kent Konseyi, yeşil dokuyu çoğaltmak, çevre bilincini ve sevgisini arttırmak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekanlar oluşturmak, çevreyi güzelleştirmek, halkın çevre düzenlemesi ve kent peyzajına ilgisini teşvik ekmek amacıyla düzenlediği yarışmada kent genelinden yaklaşık 90 balkon ve teras fotoğrafı yarıştı.
31 Temmuz Pazartesi günü HBB Encümen Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HBB Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt ve HBB idarecileri katıldı. En Güzel Balkon yarışmasında dereceye giren balkon sahipleri  1-Ayşegül Kuş, 2-Ali Mansuroğlu, 3-Ahmet Karasüleymanoğlu, 4-Yusuf Aslan, 5-Mustafa Enis Çiper, 6- Tülay Genç oldu. Dereceye giren ilk üç yarışmacıya altın verilirken diğer yarışmacılara balkonlarında keyifle içmeleri için fincan takımı hediye edildi.

KİMYON, ‘‘YARIŞMAYI ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA GENİŞ KİTLELERE YAYMAK İSTİYORUZ’’

Gerçekleşen ödül töreninde konuşan Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, ‘‘İlk defa düzenlediğimiz bu yarışmayı önümüzdeki yıllarda daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Ödül alan fotoğrafların seçiminde kendi imkanlarıyla yaptıkları doğal olan balkonları seçmeye özen gösterdik. Böyle güzel etkinliklere destek veren ve şehrin vizyonunu her geçen gün daha ileriye taşıyan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
 
En Güzel Balkon Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar