Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Görevlendirmeler Belli Oldu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığına İskenderunlu Av. Abdülkadir Özel getirildi. 1979 yılında Lübnan/Beyrut’ta dünyaya gelen

Yeni Görevlendirmeler Belli Oldu

Gündem   A+a-

 
AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığına İskenderunlu Av. Abdülkadir Özel getirildi. 1979 yılında Lübnan/Beyrut’ta dünyaya gelen Av. Abdülkadir Özel, ilköğrenimini İskenderun’da, ortaöğrenim ve lise öğrenimini ise Hatay Yayladağı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra başladığı avukatlık stajını tamamlayarak Ankara Barosu’na kayıtlı avukat oldu. 2003’ten bu yana ticaret ile iştigal eden Özel, evli ve 3 çocuk babası olup Arapça bilmektedir. Abdulkadir Özel lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı ortaöğrenim çalışmaları içerisinde yer almış, üniversite yıllarında ise sırasıyla MGV Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi temsilciliği, Ankara Üniversitesi temsilciliği ve Üniversite komisyon başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.
 
Bir dönem Saadet Partisi, ardından HAS Parti’de Gençlik kolları başkanlığı yapan Özel, Numan Kurtulmuş’a yakın isimler arasıda yer alıyordu. Kurtulmuş’un AK Parti’ye geçmesiyle birlikte, bir süredir AK Parti’de önemli hizmetler veren Özel’in, AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığına atanması, İskenderun’da yankı buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar