Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Ömür Boyu Mutluluğa Kelepçelendiler..

Mahmut- Aynur Şenöz çiftinin oğulları Sinan ile, Şerif-Kıymet Gürler çiftinin kızları Çiğdem evliler kervanına katıldılar.

Bir Ömür Boyu Mutluluğa Kelepçelendiler.. Web
TV

Magazin   A+a-

 Şenöz Unlu Mamulleri sahiplerinden, aynı zamanda İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz'ün oğlu Sinan Şenöz uzun süredir birlikteliğini sürdürdüğü Gürler ailesinin güzel kızları Çiğdem ile hayatını birleştirdi.
Bölgenin en saygın, çalışkanlıkları ve dürüstlükleriyle tanınan Şenöz ailesinde evliler kervanına Sinan Şenöz’ü de kattı ve aileyi büyütmenin mutluluğuna ulaştılar.
Ailenin büyüğü Mahmut ve Aynur Şenöz’ün oğlu Sinan Şenöz’ün düğününde Engin Şenöz, Abdullah Şenöz ve Halil Şenöz de yeğenlerinden bir tanesini daha evlendirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Mahmut- Aynur Şenöz çiftinin oğulları Sinan ile, Şerif-Kıymet Gürler çiftinin kızları Çiğdem düzenlenen görkemli düğün töreni ile evliler kervanına katıldılar.
Gelin Çiğdem (Gürler) Şenöz-Damat Sinan Şenöz çiftine bir de kelepçe sürprizi yapıldı. Damat Sinan Şenöz’ün İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus ekibinden arkadaşları mutlu çifti kelepçeleyerek davetlilere önce şok yaşattılar ve ardından kelepçe şakasının bir tatlı hatıra bırakmak için yapıldığı ve damatın yakın arkadaşları tarafından planlandığı anlaşıldı.  
Birbirlerine bir ömür boyu tutuklu kalsınlar diye birbirlerine polis arkadaşları tarafından kelepçelenen mutlu çift, kelepçenin sökülmesi sonrası yapılan sürprizden dolayı polis arkadaşlarına teşekkür ettiler.
Grand Plaza da gerçekleştirilen düğüne Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’daki oda başkanları, Kocaeli, Gaziantep, Manisa, Kahramanmaraş, Ceyhan, Dörtyol Fırıncılar Odası Başkanları, her iki ailenin yakınları, sevenleri, dost ve akrabaları katıldı.
Sinan ile Çiğdem çiftinin nikahını Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıyarken, şahitlikleri ise İbrahim Gül ile oda başkanları yaptılar.
Başkan Seyfi Dingil, evlilik cüzdanını gelin hanıma vererek mutluluklar diledi, ayrıca fincan takımı hediye etti.
Yoğun davetli topluluğunun katıldığı düğünde gelin ve damadın anne babaları Mahmut -Aynur, ve Şerif -Kıymet çiftleri davetlilerle gece boyunca tek tek ilgilendiler.
Düğünde Sinan Çiğdem çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, başta aileleri sevenleri, arkadaşları onların bu mutlu günlerine ortak olarak geç saatlere kadar pistte canlı müzik eşliğinde dans edip oynadılar.
Düğünde ayrıca Urfa Sıra Gecesi ekibi de sahne alarak davetlilere keyifli anlar yaşattılar.
Düğünün renkli anları sadece büyüklerden ibaret değildi . Şık giyinmiş yakışıklı küçük beyefendilerden biri ise Hatay siyasetinin başarılı ve etkili simalarından iki dönem İskenderun Belediye Meclis Üyeliği yapan Abdullah Şenöz’ün oğlu Emir Abdullah Şenöz, koluna taktığı güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan küçük hanımefendiyle objektiflere poz verirken, “Bizi de gazeteye çıkarın ama unutmayın. Ben Abdullah Emir Şenöz diye yazmayı unutmayın” diyerek gönülleri fethetti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bir Ömür Boyu Mutluluğa Kelepçelendiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar