Skip Navigation Links

Tartıcılar Kayra Spor Harıl Harıl Çalışıyor

2017-2018 Hatay Amatör Küme'de mücadele eden ve yeni kurulmasına rağmen Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmeye devam eden Tartıcılar Kayra Spor

Tartıcılar Kayra Spor Harıl Harıl Çalışıyor

Gündem   A+a-

 
2017-2018 Hatay Amatör Küme'de mücadele eden ve yeni kurulmasına rağmen Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmeye devam eden Tartıcılar Kayra Spor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor  Kompleksinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tartıcılar Kayra Spor, aralarında (U-14-U15-U7 ve U-19) olmak üzere toplam 9 kategoride mücadele ediyor.
 

Bölgemizin tecrübeli spor adamları Kenan Mercanoğlu ile Seyfi Kesik'in çalıştırdığı Tartıcılar Kayra Sporlu yıldız futbolcuların antrenmanlarda hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmıyor.
 

Antrenörlüğünü Turgay Bakangöz'ün yaptığı Tartıcılar Kayra Spor'un genç kalecileri Ali Şahin, Emre Kumru, Yusuf Kılınç ile Mehmet Civelek takımlarının bu yıl başarılı olacaklarını dile getiriyorlar.

Tartıcılar Kayra Spor bu sezon grubunda dereceye girerek 1. Amatör Küme (U-19) liginde mücadele etmeye hak kazandı.
Tartıcılar Kayra Spor'un en büyük destekçilerinden Tartıcılar şirketinin yönetim kurulu başkanı ve kulübün başkanlığını yapan bölgemizin saygın iş adamlarından Mehmet Tartıcı'yı da kutlamak gerek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet