Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Toksoy Minik Bozkurtlarla Kahvaltıda Buluştu

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kurslarına gelen çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Toksoy Minik Bozkurtlarla Kahvaltıda Buluştu

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanlığının her yıl yaz aylarında geleneksel olarak düzenlediği Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaz Kurslarına gelen çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.
Dörtyol Belediyesi Atatürk At Çiftliğinde gerçekleşen kahvaltıya Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanı Kaan Mehmet Tarhan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yüze yakın ortaokullu minik bozkurt katıldı.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy gerçekleşen kahvaltıda şu ifadelere yer verdi.
“Öncelikle çalışmalarını çok yakından takip ettiğim ve takdir ettiğim Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanlığını canı gönülden kutluyorum. 12 yıl boyunca Dörtyol’da bende Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundum. Ülkü Ocaklarını hep evim bildim. Hiçbir zaman Ülkücü kimliğimi saklamadım aksine hep gurur duydum. Siz küçük kardeşlerimin gözlerinde o yanan ateşi görüyorum. Bu memleketin sizin gibi yetişmiş evlatlarına ihtiyacı var. 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasından sonra Türkiye bir kez daha Ülkücülerin bu memleketin sigortası olduğunu anladı. İnşallah sizlerde ilerde bu memleketin her kademesinde yer alarak bu vatana sadık bireyler olacaksınız. Yaz kurslarınızda, eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.” Dedi
Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanı Kaan Mehmet Tarhan ise “ Öncelikle Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy Beye teşekkür ediyoruz. Bizleri böylesine güzel bir kahvaltı sofrasında ağırladı. Başkanımızın da Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olması ise bizim için her zaman övünç kaynağı olmuştur. Yani Ülkü Ocaklarından yetişen gençlerimizin hep örnek aldığı bir ismin aynı zamanda Belediye Başkanı olması onları geleceğe daha güvenle bakmasına sebep olmuştur. Bizim her daim yanımızda olan Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlerde her konuda kendisinin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.” Dedi.
Başkan Toksoy kahvaltı programı sonunda Minik Bozkurtlara hediye takdim etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar