Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE'li Öğretim Üyesi Avrupa Şampiyonasında Düdük Çaldı

Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kaçın,Avrupa şampiyonasında görev alarak Ülkemizin ve İskenderun’un gururu oldu.

İSTE'li Öğretim Üyesi Avrupa Şampiyonasında Düdük Çaldı

Spor   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kaçın, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımızın şampiyon olduğu Avrupa şampiyonasında Uluslararası hakem olarak görev alarak Ülkemizin ve İskenderun’un gururu oldu. 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kaçın İspanya’nın Tenerife şehrinde 21-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonasında uluslararası hakem olarak görev aldı. 
2001 yılından bu yana Tekerlekli Sandalye Basketbol branşında Uluslararası hakemliğin yanı sıra Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Selçuk Kaçın, Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımızın şampiyon olduğu Avrupa şampiyonasında düdük çalarak Ülkemizi ve İSTE’yi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığını söyledi. 
İSTE İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kaçın, Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımızda görev almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek “Daha önce 5 kez Avrupa Şampiyonasında görev almıştım. Dünya’nın farklı ülkelerinden 20 hakemin görev aldığı bu şampiyonada 6. hakemlik görevim oldu. Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı olarak İlk kez şampiyon olduk. 90’lı yılların sonunda başladığımız bu spor dalında kısa sürede çok büyük yol kat ettik ve şuan Avrupa şampiyonuyuz. Dünya Şampiyonalarında ilk dörtteyiz. Engelli Basketbol Milli Takımımız şuan Avrupa’nın en iyi takımı ve dünyanın da en iyi 4 takımı arasında bulunuyor” şeklinde konuştu.
İspanya’nın Tenerife şehrinde yapılan Şampiyona ile ilgili bilgi veren Selçuk Kaçın, “Şampiyonaya 12 takım katıldı, ilk 5 takım Dünya Şampiyonasına gidecek. Türkiye Avrupa şampiyonu olarak doğrudan katılma hakkını kazandı. Daha önce oynadığımız 3 final maçını iki kez İngiltere’ye bir kez italya’ya olmak üzere kaybetmiştik. Oynadığımız 4. final maçında İngiltere’yi eleyerek Avrupa şampiyonu olduk. Mutluyuz Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş