Skip Navigation Links

Ören Sokak Esnafı İstedi Başkan Toksoy Yerine Getirdi

Ören Sokak Esnafları, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’dan bulundukları sokağın üstünün kapatılmasını istedi. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toks

Ören Sokak Esnafı İstedi Başkan Toksoy Yerine Getirdi

Gündem   A+a-

 
Ören Sokak Esnafları, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’dan bulundukları sokağın üstünün kapatılmasını istedi. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy anında yerine getirdi.
 
Dörtyol’un en eski sokaklarından biri olan ve Saat Meydanında bulunan Ören Sokak Dörtyolluların en çok alışverişi yaptığı sokakların başında geliyor. Dörtyol’un en eski esnaflarının bulunduğu 7’den 70’e herkesin uğrak yeri olan Ören Sokak, kötü ve bakımsız halinden kurtuldu. Ören Sokak Esnafları yağmurlu günlerde dükkânlarının su içinde kalması ve bu sebeple maddi kayıpların arttığını belirterek Başkan Toksoy’dan bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da konuya duyarsız kalmadı ve Ören Sokak’ın üstünün kapatılması için talimat verdi. Üstü kapanan Ören Sokak Çatı Profillerine Dörtyol Belediyesi olarak Türk Bayrağı asıldı. Yeni yüzüne kavuşan Ören Sokak görenler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Ören Sokak Esnaflarından Bestami Özen Başkan Yaşar Toksoy’a yaptığı bu güzel hizmetten dolayı teşekkür etti. Ünal Bilgisayar sahibi Serdar Ünal ise “Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy’a bizleri kırmayarak talebimizi yerine getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ören Sokak şimdi daha güzel” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet