Skip Navigation Links

Karayılan’da Çalışmalar Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan’da çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Karayılan’da Çalışmalar Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan’da çalışmaların devam ettiğini belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan Mahallesinde ihtiyaç olan bölgelere yeni kaldırım çalışmalarının yapıldığını belirtti.
 
 
HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
 
Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Karayılan Mahallesinde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan yeni kaldırım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerde mahalle muhtarlarımız ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımız görüş ve önerilerini de alıyoruz” dedi.
 
 
İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DA YAPILIYOR
 
Karayılan’da Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama çalışmalarının da yapıldığını kaydeden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediyemize bağlı ilaçlama ekiplerimizde bölgede larva ile mücadele konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak her noktaya hizmet götürme yolunda büyük bir çaba gösteriyoruz. Bizim işimiz halka hizmet. Başka bir işimiz yok. Bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet