Skip Navigation Links

Füsun Sayek Arsuz'da Anılacak..

Prof. Dr. İskender Sayek, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya 11. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri hakkında bilgiler verdi

Füsun Sayek Arsuz'da Anılacak..

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, rahmetli eşi Türk Tabipler Birliği(TTB) eski Başkanı Dr. Füsun Sayek'i anmak amacıyla Arsuz'da her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sağlık ve Kültür Etkinlikleri'nin bu yılki programı hakkında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı bilgilendirdi.
31 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında İskender Sayek Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek olan 11. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri'nde Füsun Sayek'in gönül verdiği Arsuz'da bir kez daha sanatsal, kültürel, eğitim panelleri, sergiler, konserler ve sağlık taramaları ile dolu bir programla anılacağını ifade eden İskender Sayek, etkinliklerin her yıl daha da artarak geliştiğine dikkat çekti.
Etkinliklerin 31 Temmuz pazartesi günü saat:17.00'de Arsuz Çocuk Korosu buluşması ile start alacağını ve 25 Ağustos 2017 Cuma Günü Opera Alla Turka Gala Gecesi ile sona ereceğini ifade eden Sayek,  gala konserinden elde edilecek gelirin Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği'nin bu yıl başlattığı  'Birlikte yeşerelim; bir yaprak da benden olsun" projesi kapsamında dernek fonuna aktarılarak, daha çok gencin geleceğine dokunmak amacıyla öğrencilere burs olarak dağıtılacağını belirtti.  Etkinlikler kapsamında 13 Ağustos'ta Türkiye'nin sevilen yazarlarından Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın Anadolu'da kadın konulu söyleşisinin de yer aldığını belirten Prof. Dr. İskender Sayek, etkinliklere katılmak üzere herkesi Arsuz'a davet etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet