Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

5.Yılını Dolduran Çalışanlara Plaket Takdim Edildi

MMK Metalurji’de geleneksel olarak her yıl kutlanan ve bu yıl da 6. sı gerçekleşen “Metalurji Çalışanları Günü düzenlendi.

5.Yılını Dolduran Çalışanlara Plaket Takdim Edildi

Ekonomi   A+a-

 MMK Metalurji’de geleneksel olarak her yıl kutlanan ve bu yıl da 6. sı gerçekleşen “Metalurji Çalışanları Günü” 21 Temmuz Cuma günü MMK Metalurji Dörtyol Üretim Tesislerinde düzenlendi. Şirkette 5.yıl yıllarını dolduran çalışanlara plaketler takdim edilirken, üstün başarı sergileyen 3 kişi MMK Grubu Onur Belgeleri ile ödüllendirildi.  
 
Genel Müdür Denis Kvasov yaptığı konuşmada ağır sanayi sektörlerinden biri olan metalurjide çalışanlarının ülke ekonomisine büyük katma değer oluşturduklarını, bu yüzden metalurji çalışanlarının mesleki bayramını kutlamanın MMK Metalurji için büyük önem taşıdığını belirtti. Genel Müdür Kvasov sözlerine şöyle devam etti: “5.yılını dolduran MMK’lıların sayısı her yıl artıyor. Bu da bizi, birbirine kenetlenen ve dayanışma içinde olan üyeleriyle birlikte başarıya giden büyük bir aile yapıyor. MMK Metalurji’nin sektördeki güçlü konumu, piyasanın lider üreticileri arasında yerini alması en değerli kaynağımız olan sizler sayesinde olmuştur. İşte bu yüzden MMK Metalurji için METALURJİ ÇALIŞANLARI GÜNÜ bu kadar önemli.” Genel Müdür Denis Kvasov’un  konuşması MMK’lılardan büyük alkış topladı. 
Plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimleri sonrasında “Metalurji Çalışanları Günü” kokteyl programı ile son buldu.
MMK Metalürjinin çok önemli bir kurumsal değeri olan “Metalurji Çalışanları Günü”  28 Temmuz Cuma günü de İstanbul Üretim Kompleksi’nde kutlanacaktır.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş