Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas ve Belen Belediyesi’nin Eğitime Dayalı İşbirliği Büyük Katkı Sunacak!

Belen Belediye Başkanlığı ile Payas Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Payas ve Belen Belediyesi’nin Eğitime Dayalı İşbirliği Büyük Katkı Sunacak!Web
TV

Gündem   A+a-

 Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü denetim ve gözetiminde Belen Belediye Başkanlığı ile Payas Belediye Başkanlığı tarafından Belen İlçesinde düzenlenecek mesleki, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif vb. amaçlı tüm kurslar ve yapılacak etkinliklerle ilgili işbirliği protokolü, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu arısında imzalandı.  Belen Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı tanıtım programında, eğitime dayalı ‘işbirliği’ büyük katkı sunacak.
PAMEK ile; planlama, uygulama programı, rehberlik, belge tanzimi, organizasyon, kursiyer, kayıt-kabul, kurs yeri temini ve tanzimi, kurslarla ilgili uygulamaya yönelik her türlü teknik malzeme ve bu malzemelerin eğitime hazır halde tutulmasına yönelik tüm teknik personelin temini, kurs programı, eğitim öğretim, rehberlik, denetim, öğretmen, uzman ve usta öğretici görevlendirilmesi kursiyer kayıt, açılış, kapanış ve tören programlarına ilişkin esas ve yükümlülükler hedefleniyor.
Büyükşehir Sorumluluklarını Yerine Getirmiyor
Toplantıda konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ‘dev işbirliği’ ile eğitimde ivme kazanacaklarını belirterek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a katkılarından ötürü teşekkür etti. Başkan Vurucu, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden de hizmetlere katkı sunmasını isteyerek, “2017 yılında yapacağımız projelerimizi tek tek hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyim, asfalt çalışmamız son hızıyla devam ediyor, İSSUME Konutları, Fatih Mahalleleri bitti. Şu anda ekiplerimiz Halilbey Mahallemizde çalışmalarını sürdürüyorlar, on güne kadar bitmesini planlıyor, ardından Sarımazı Mahallemizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konudaki en büyük sorunumuz Hatay Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu altyapı ve su bağlantılarının halen bitirilmemesi, bu konuda yapmış olduğumuz tüm girişim ve uyarılarımıza rağmen, Hatay Büyükşehirden çalışmalar noktasında, görev ve sorumluluklarını yerine getirmediğini görmekteyiz. Mecliste gündeme gelen bu soruna Sayın Lütfü Savaş’ında duyarsız kalması, yaşadığımız sorunun devam edeceği yönünde bir göstergedir” dedi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise, tüm ilçe belediyeleri ile işbirliğine hazır olduklarını belirterek, PAMEK’in gayretlerini takdir ettiğini söyledi. 
Yapılan konuşmaların ardından dev işbirliğine yönelik protokol imzalandı.
 
 
 
 
 
Payas ve Belen Belediyesi’nin Eğitime Dayalı İşbirliği Büyük Katkı Sunacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş