Skip Navigation Links

CHP'de Güç Birliği

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Kadın kolları Toyata Plaza düğün salonunda düzenlediği kadınların dayanışma çayına İskenderun Belediye Başkanı Yusu

Politika   A+a-


Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Kadın kolları Toyata Plaza düğün salonunda düzenlediği kadınların dayanışma çayına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, CHP Hatay Milletvekili aday adayları katılarak hem birlik ve beraberlik mesajı verdiler hede gövde gösterisi yaptılar.

Düzenlenen dayanışma çayında kısa bir konuşma yapan Kadın kolları başkanı Nurhayat Kılınç “12 Haziran seçimlerinde AKP’nin ampulünü hep birlikte söndüreceğiz. CHP’nin çeşmesinden herkese içecek su vardır” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatı kadın kolları üyelerinin düzenlediği dayanışma çayında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yoğun katılımın sağlandığı dayanışma çayında kısa bir açılış konuşması yapan Kadın kolları başkanı Nurhayat Kılıç “12 Eylül 1980 yılında başlayan insanları siyasetten uzaklaştırma süreci en çok biz kadınlara zarar verdi. Günümüzde hala erkekler hangi partiye oy vermemize karar veriyorlar. TBMM’de yüzde 7,8 oranında kadın vekilimiz var. 21 yüzyılda erkek egemeni bir toplumda yaşıyoruz. Ülkemizi dokuz yıldır yöneten AKP iktidarı ülkemizde korku imparatorluğu kurdu, AKP iktidarı halkı soydu kendi yandaşlarını kalkındırdı. AKP iktidarı azda olsa var olan demokrasimizi yok etmeyi sürdürmektedir. CHP sandıkta oy veren seçmeninden genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna kadar onurlu büyük bir ailedir. Dürüst temiz bir siyaset istiyorsak bu ülkenin ulusal değerlerini korumak yetim hakkı yoksul hakkını yiyenlere dur demek istiyorsak Cumhuriyet Halk Partisini 12 haziran seçimlerinde iktidara taşımalıyız” dedi. Düzenlenen dayanışma çayına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, CHP Hatay Milletvekili aday adayları katılarak birlik ve beraberlik mesajı vererek gövde gösterisi yaptılar.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet