Skip Navigation Links

Yusuf Aktaş Dualarla Anıldı!

Hatay’ın Arsuz ilçesinde denizde kalp krizi geçirerek hayata veda eden Yusuf Aktaş’ın (60) ruhuna ithafen Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki evinin önünde

Yusuf Aktaş Dualarla Anıldı!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Arsuz ilçesinde denizde kalp krizi geçirerek hayata veda eden Yusuf Aktaş’ın (60) ruhuna ithafen Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki evinin önünde Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi.
 
Geçtiğimiz günlerde Arsuz’a denize giden ve orada geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Yusuf Aktaş ailesini ve sevenlerini yasa boğmuştu.
 
Mustafa Kemal Mahallesindeki evinin önünde kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul eden ailesi, çocukları ve sevenlerinin katılımıyla Aktaş’ın ruhuna ithafen Yasin-i Şerif, Kuran-ı Kerim hatmi okundu.
 
Taziye çadırında gerçekleşen Mevlit programına, Aktaş ailesi ve yakınları ile birlikte sevenlerinin yanı sıra kalabalık davetli topluluğu katılım gösterdi.
 
Aktaş’ın beklenmedik vefatından dolayı derin üzüntüye boğulan ailesi ve sevenleri mevlit programının ardından taziyeleri kabul etti.
 
Bizlerde Merhum Yusuf Aktaş’a Allahtan rahmet, başta Uygunlar bünyesinde bizlerle beraber çalışan değerli arkadaşımız, merhumun kızı Çiçek Aktaş Bayar ve ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet