Skip Navigation Links

Kuyumcu Esnafının Ağabeyi Vefat Etti!

İskenderun Kuyumcu esnafı arasında 'Ağabey' olarak anılan Süleyman Fırat bir süre önce geçirdiği kalp krizi rahatsızlığına yenik düşerek yaşama gözler

Gündem   A+a-

 
  
İskenderun Kuyumcu esnafı arasında “Ağabey” olarak anılan Süleyman Fırat bir süre önce geçirdiği kalp krizi rahatsızlığına yenik düşerek yaşama gözlerini kapadı.
İskenderun Devlet Hastanesinde yaklaşık bir haftadır yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Süleyman Fırat’ın acı haberi İskenderun’da kuyumcu esnafı ile sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ın Kardeşi ve İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat’ın ve Mehmet, İbrahim, Nalan, Münire, Fatoş’un babaları, Şükriye Fırat’ın ise hayat arkadaşı eşi olan Süleyman Fırat, işyerinde geçirdiği kalp krizi geçirmişti.
Bugün İskenderun Devlet Hastanesi Morgunda yapılan işlemlerinin ardından Kaptan Mehmet Paşa Camiine getirilen Süleyman Fırat için öğlen namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Fırat ailesi, Kaymakam Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, CHP ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, iş dünyasının tanınmış simaları, kuyumcu esnafı ve vatandaşlar katıldı.
62 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 6 çocuk babası Süleyman Fırat’ın cenazesi İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nden alınarak, Çankaya Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet