Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB’nin Genç ve Kadın Tiyatrosu Çalışmaları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2017- 2018 sanat sezonu için hazırladığı yaz dönemi “Genç ve Kadın Tiyatrosu” kurs çalışmalarına başladı.

HBB’nin Genç ve Kadın Tiyatrosu Çalışmaları Başladı

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2017- 2018 sanat sezonu için hazırladığı yaz dönemi “Genç ve Kadın Tiyatrosu” kurs çalışmalarına başladı.
 
 
KURS ÇEKMECE OYUN SALONU’NDA VERİLİYOR
 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana Hatay halkının sanatla olan ilişkisini güçlü kılmak amacıyla sayısız oyuna imza atan HBB Şehir Tiyatrosu,açtığı “Çocuk Tiyatrosu” kursunun ardındantiyatroya ilgisi olan gençlerin ve kadınların da yaz aylarında daha verimli vakit geçirebilmeleri için kollarını sıvadı.
 
 
HAFTANIN 4 GÜNÜ TİYATROSEVERLERLE BULUŞAN KURS EYLÜL AYININ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK
 
 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından Çekmece Oyun Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleştirilen eğitici ve öğretici kurs, Çarşamba ve Cuma günleri saat 16.30 ile 18.00 arasında; Cumartesi günleri ise 12.00 ile 13.30 saatleri arasında tiyatroseverlerle buluşuyor. Yapılan atölye çalışmalarında katılımcılara diksiyon ve temel oyunculuk bilgileri aktarılırken, bir yanda da oyun provaları yapılıyor.
HBB yetkilileri Eylül  ayı sonuna kadar sürecek olan kurs çalışmalarını sergilenecek olan bir oyunlarla sonlandırılıp, edinilen pratik bilgiler doğrultusunda yeni atölye çalışmalarına başlanılacağını bildirdi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş