Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, Ankara Genel merkezden dönüşünde ayağının tozu ile soluğu seçmenlerinin yanında aldı.

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, Ankara Genel merkezden dönüşünde ayağının tozu ile soluğu seçmenlerinin yanında aldı.

CHP’nin Dörtyol ilçesine bağlı Yeşilköy belde teşkilatında partililer ile bir araya gelen milletvekili aday adayı Ali Oğuz, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Hatay’ın dört bir tarafını gezerek seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili aday adayı Ali Oğuz, “7 aydır seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Hatay’ın her noktasında, her köyünde her kasabasında oluyoruz. Cumhuriyet ruhunu hissettirip, halkımız için neler yapacağımızı anlatıyoruz. Partiler ütü öğrencilerimiz için, esnaflar için emekliler için projelerimizi halkımıza anlatıyoruz” dedi. Ankara’da CHP Genel merkezinde olumlu bir hava izlediğini sözlerine ekleyen Oğuz, sözlerine şöyle devam etti: “Ankara’da Herkes güler yüzlü. Herkes bir şeylerin hazırlığında insanlarımızı CHP’nin iktidarı hazırlığında olduğunu gözetledim. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun söylemleri vardı. Halka vaatlerini sırayla açıkladığını gördüm. Tüm bu olumlu gelişmeler ışığında diyebilirim ki İktidara geliyoruz. İktidarın ayak seslerini görüyorum.. CHP Gümbür gümbür iktidara geliyor”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş