Skip Navigation Links

PTT Bank Protokolüne İlişkin Basın Açıklaması

Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hamit Bal, SGK ile PTT arasında 23/11/2016 tarihinde “Hak Sahiplerine Merkezi Ödeme Sistemi İle Yapılacak Ödemeler Pro

PTT Bank Protokolüne İlişkin Basın Açıklaması

Gündem   A+a-

 
Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hamit Bal, SGK ile PTT arasında 23/11/2016 tarihinde “Hak Sahiplerine Merkezi Ödeme Sistemi İle Yapılacak Ödemeler Protokolü” nün imzalandığını belirterek yeni uygulamaya ilişkin bilgilendirmede bulundu.
 
İl Müdürü Bal, yaptığı açıklamada; Bilindiği üzere,sigortalı veya hak sahiplerine geçici iş göremezlik ve emzirme ödenekleri,her ayın 8 ila 14 ü arasında Ziraat Bankası aracılığı ile ödenmekte idi.
 
Kurumumuz ile PTT arasında“Hak Sahiplerine Merkezi Ödeme Sistemi İle Yapılacak Ödemeler Protokolü” imzalanmış olup; yapılan buprotokol ile emzirme ve geçici iş göremezlik ödenekleri (hastalık, analık, iş kazasırapor ödemeleri) 20/07/2017 tarihinden itibaren PTT iş yerlerinden mesai saatleri içerisinde T.C. kimlik numarası üzerinden ödeme gününden itibaren 2 (iki) aylık sürede iş günü sınırlaması olmaksızın ödenecektir.
 
Kurumumuz tarafından gönderilen ve ödeme gününden itibaren 2 (iki) ay süre ile sigortalı veya hak sahipleri tarafından alınmayan ödemeler Kurumumuza iade edilecek olup; talep edilmesi halinde bu ödemeler tekrar hesaplara aktarılacaktır.
 
T.C. kimlik numarası üzerinden yapılacak ödemelerin yanı sıra, sigortalılarımızın PTT Bank Şubelerinden talep etmesi halinde PTT Kart tanımlanabilecek ve bahsi geçen ödemeler PTTMATİK cihazlarından da alınabilecektir, dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet