Skip Navigation Links

Söz Sahibini Bulur

Gözcüler Beldesi'nde gerilim artıyor. Gerilimin artmasına neden olan konuşmayı yapan CHP'li Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler'in, Demokrat Par

Politika   A+a-

Gözcüler Beldesi’nde gerilim artarak devam ederken, bu gerilimde muhalefeti öfkeye boğan konuşmayı Necmettin Güler yaptı.


Gözcüler Beldesi’nde gerilim artıyor. Gerilimin artmasına neden olan konuşmayı yapan CHP’li Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler’in, Demokrat Parti adayı Mahmut Aydemir ve ekibi için “Üç-beş çapulcu” ifadesini kullanması gerilimi tırmandırdı.
Yaptığı konuşma sonrası gerilimin tırmanmasına neden olan CHP’li Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler’e yanıt gecikmeden geldi.
Demokrat Parti Gözcüler Belediye Meclis Üyesi Adayları, Necmettin Güler’in insan onurunu aşağılayıcı ve çirkef bir konuşma yaptığını belirterek, “CHP iflas etmiştir. 8 Şubat 2009 tarihinde seçim bürosu açılışında psikolojisi bozulan Necmettin Güler’in, Hatay Milletvekili Aziz Yazar’ın ve İlçe Başkanı Nihat Karpuz’un yüzüne baka baka insan onurunu aşağılayıcı ve çirkef bir konuşma yaparak, CHP seçmenini sekteye uğratmıştır. Aydın Gözcüler halkı, Parlamentoya vekil göndermiş insanlar olarak, alçakça aşağılayıcı konuşmayı yapan Necmettin Güler’in acilen ruh psikolojisi tedavisine ihtiyacı var olduğu görmüştür.
Gözcüler aydın insanları olarak, bu kadar aşağılayıcı konuşmayı hak etmemiştir. Ancak bir atasözü vardır, “Söz sahibini bulur kanısındayız” dedi.
 

 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet