Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP İskenderun'da İşi Bitirdi

MHP Hatay Milletvekili Adayı Çirkin; Herkes bizim kardeşimizdir, gün kucaklaşma günüdür

Politika   A+a-

 
MHP İskenderun’da İşi Bitirdi
 
 
MHP Hatay Milletvekili Adayı Çirkin;
Herkes bizim kardeşimizdir, gün kucaklaşma günüdür
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Merkez Seçim Bürosu açılışı yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirildi. Şehit Pamir Caddesi üzerinde açılan seçim bürosu açılışında MHP Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin’in konuşması damgasını vurdu.
 
“Devleti Soyanları Yaşatmayacağız!”
 
Gerçekleştirilen törende ilk olarak MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, konuşma yaptı. Gül yaptığı konuşmasında, “Ülkemizin bu gidişine 12 Haziran’da dur diyeceğiz. Geleceğinden kaygılı genç kardeşimiz, sınavından kaygılı öğrenci kardeşimizin endişeleri MHP ile ortadan kalkacaktır” dedi. Milletvekili Adaylarının tek tek selamladığı törende konuşma yapan MHP Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin, “Davamızın peşinden omuz omuza yürüyerek gidiyoruz” dedi. Çirkin, “12 Haziran MHP için çok önemlidir. 12 Haziran ülkemizin varlık yokluk savaşıdır. 12 Haziran Haramilerle hırsızlarla mücadele günüdür. 12 Haziran bölücülerin yok olacağı gün olacak. Bu devletin ekmeğini yiyip, ona hainlik eden kim varsa yaşatmayacağız. Milletten aldığı oyu, milleti bölmek için uğraşanları da yaşatmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’ni soyup soğana çevirenleri de yaşatmayacağız.
 
 
MHP’nin her konuşmasında PKK’dan fazla, bölücüden fazla bize düşman kesilen Başbakan’a seslenmek istiyorum; Adam gibi söyle MHP barajı aşarsa siyaseti bırakacak mısın? Siyasette MHP’yi neden hiçe sayıyorsun. Bak danaları bile 2 yaşına gelmeden dinimizde kurban etmezler. Senin yaşın daha 10. Sen bir iktidardan düş görelim bakalım ne olacaksın. MHP hırsızlar ordusu değildir. Bozkurt onurun, haysiyetin göstergesidir. Bozkurdu hayvan zannedenler, bize hayvan diyenler bunu hesabını verecekler. Sen ülkücüyü vatanı satanlarla, ruhunu paraya teslim edenlerle mi karıştırıyorsun? Gelin hep birlikte Ankara’ya yürüyelim. İş arkadaşlarımızdan, esnaflardan oy isteyelim. Zincirleri kıralım artık. Herkesi kucaklamaya mahkumuz. Haydi İskenderun barışta, kardeşlikte en büyük emeği olan MHP’nin hakkını verin. Herkes el birliği yapmış, bunların cevabını verin. Tüm partili kardeşlerime sesleniyorum. MHP’nin medyası yok, haramisi yok, kurumu yok.
 
Allah’tan ve yüce milletimizden başka yanımızda kimsemiz yok. Bir kaset türküsü tutturdular gidiyorlar. Her şey gözünüzün önünde oluyor. Madem kasetle ilgileneceksin git Unkapanı’na otur. Para kazan. Yetmediyse gel biz sana veririz. Ama yeter ki ahlaklı ol. Namuslu ol. Dürüst ol. Türk milleti gibi mert ol. MHP tüm fitnelerin altından kalkacak güce sahiptir. Çok dikkatli olalım” diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş