Skip Navigation Links

Yusuf Aktaş Dualarla Uğurlandı!

Arsuz'da denizde kalp krizi geçirerek 60 yaşında hayata veda eden Yusuf Aktaş’ı sevenleri gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı.

Yusuf Aktaş Dualarla Uğurlandı!

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde denizde kalp krizi geçirerek 60 yaşında hayata veda eden Yusuf Aktaş’ı sevenleri gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı.
Mustafa Kemal Mahallesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Yusuf Aktaş’ı n cenazesi, Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi.
Gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlanan Yusuf Aktaş’ın ailesi, Aktaş’ın beklenmedik vefatından dolayı derin üzüntüye boğuldu, gözyaşları sel oldu. 
Merhum Yusuf Aktaş’ın çocukları ve yakınları taziyeleri kabul ederken, merhumun dostları ise bu acılı günlerinde aileyi yalnız bırakmadı.
Bizlerde Merhum Yusuf Aktaş’a Allahtan rahmet, Başta Uygunlar bünyesinde bizlerle beraber çalışan değerli arkadaşımız, merhumun kızı Çiçek Aktaş Bayar ve ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet