Skip Navigation Links

İskenderun'un Tanıtımı Eksik..

İskenderun'a yeni atanan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel'i İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 
İskenderun’a yeni atanan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel’i İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ziyaret etti.
 
Ziyarette İskenderunla ilgili düşüncelerini aktaran 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel:
İskenderun’un Tanıtımı Eksik..
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş, İkinci Başkanı Osman Gözükara, OSB Müdürü Ahmet Dokgöz, İskenderun’a yeni atanan İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel ile İskenderun 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cengiz Sayılgan’ı makamında ziyaret ettiler.
İlk olarak 1. İskenderun Ağır Ceza Başkanı Halil Yüksel’i ziyaret eden OSB Yönetim Kurulu heyeti Başkan Yüksel’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
ACM Başkanı Halil Yüksel sohbet esnasında İskenderun’a daha önce gelmediğini söyleyerek, “Her türlü imkanın olduğu, büyük şehir havası beklemiyordum. Klasik kasaba gibi bir yer olarak düşünüyordum İskenderun’u, daha önce gelmediğim için internetten baktım ve güzel bir şehir olduğunu anladım. Tanıtım noktasında İskenderun daha iyi olabilir.” dedi
 
 



OSB Yönetimi İskenderun Adliyesine Ziyaret 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet