Skip Navigation Links

Yazar ve Matkap'tan İMO'ya ziyaret

12 Eylül'de yapılacak referandum çalışmalarını araklıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İskenderun Temsilciliğin

Politika   A+a-

12 Eylül’de yapılacak referandum çalışmalarını araklıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İskenderun Temsilciliğinde oda başkanlarıyla bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aziz Yazar ile CHP Parti Meclisi ( PM )Üyesi Nihat Matkap’ın gerçekleştirdiği ziyarette, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu ve üye inşaat mühendisleri, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha ile EMO Temsilcilik Başkan Yardımcısı Bülent Bozdoğan ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan katıldı.
CHP Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap, anayasa referandumunda kabul edilmesi istenen maddelerin tuzaklarla dolu olduğunu belirterek, ülkenin geleceği için “Hayır” oyu verilmesinin önemine işaret eti.

Anayasa değişikliğinde yargı bağımsızlığını tümüyle ortadan kaldıran maddelerin değişmesi halinde ciddi tehlikelerin Türk İnsanını beklediğine dikkat çeken Milletvekili Aziz Yazar, sivil toplum örgütlerinin de büyük bir tehdit altında olduğuna vurgu yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet