Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Değirmenci, Ömer Halisdemir’i Kabri Başında Andı

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, 15 Temmuz darbe girişiminin seyri değiştiren

Değirmenci,  Ömer Halisdemir’i Kabri Başında Andı

Gündem   A+a-

 
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, 15 Temmuz darbe girişiminin seyri değiştiren Türk milletinin milli kahramanı şehit Ömer Halisdemir’i kabri başında andı. 

Genel Başkan Değirmenci, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının yıldönümünde, Darbeci General Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde bulunan kabri gelerek, şehit Halisdemir için dua etti. 

Değirmenci, Şehit Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile de şehitlikte bir araya gelerek, şehit babasına taziye mesajlarını iletti.

Ömer Halisdemir gibi bir evladı yetiştirdiği için kendilerine millet olarak minnet borcu olduğunu ifade eden Değirmenci, “Evladınızla ne kadar övünseniz azdır. Hayatını kaybedeceğini bile bile, Türk milletini ve iradesini kurtarmak için canını hiçe sayarak yaptığı kahramanlık takdire şayandır. Rabbim şehidimiz Halisdemir’e rahmetiyle muamele etsin, mekânını cennet eylesin” dedi. 

Baba Halisdemir ise, bu ülke uğruna canını feda eden oğlu Ömer Halisdemir’i ziyaret ettiği için Genel Başkan Yunus Değirmenci’ye teşekkür etti. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş