Skip Navigation Links

Cezalar Gelmeye Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, 1 Temmuz 2017 tarihinden itibaren otoyollarda araçların seyri sı

Cezalar Gelmeye Başladı

Gündem   A+a-

 
Emniyet Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, 1 Temmuz 2017 tarihinden itibaren otoyollarda araçların seyri sırasında ortalama hızlarının tespit edilmesi ve ihlali bulunanlara cezai işlem uygulanacağının yürürlüğe girmesinin ardından cezalar gelmeye başladı. Payas -İskenderun otobanında ortalama hız limiti 110 iken 146 km ile 6 dakikada alınca cezai işlem uygulandı..
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Ali göker şekerlisoy 15 Temmuz 2017 Cumartesi
Otobanda otomobil hız limiti 132 133 olunca ceza yiyor tamamda ozaman bir araç 132 ile giderse diye neden hesap yapılmıyor kamyonet 110 neden bu rakamlar üzerinden dakki hesabı yapılmıyor ... bütçede açık var devlet kaynak arıyor devlet önce harcadığı kaynağı kıssın Türkiye'de ki bütün belediye başkanları mutayit olmuş kaldırım yapma uzmanı olmuş yalandan ihaleler ile zengin olmuşlar tüyü yetmemiş yetim hakkı yeniliyor bunun önüne geçin milletin cebin dem elinizi çekin ..
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet