Skip Navigation Links

Çelikiş Sendikası İTSO’yu Ziyaret Etti

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci ve yönetiminden İTSO’ya ziyaret

Çelikiş Sendikası İTSO’yu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Çelik-İş Sendika Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Mali sekreteri Bayram Altun Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner ve Çelik -İş Sendikası İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri  İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular. 
Çelik -İs Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyesi Gassan Kuran ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de hazır bulundular. 
Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci İTSO’da yaptığı konuşmasında; “İşçi Sendika el ele anlayışı ile emeğe ve emekçiye saygı duyarak İskenderun Bölgesi’ne katkı sağlamaya geldik. İsdemir’de yetkili sendika artık Çelik-İş Sendikasıdır. Burada hepinize STK’lara, siyasi partilere, esnafa, işçiye, işverene ihtiyacımız var. Bu bölgenin insanının mutluluğuna, refahına katkı yapacak çalışmalar içinde bulunacağız. Toplu iş sözleşmesi yetkimizle geldik ve 60 günlük süreç başladı. Teklifimizi sunduk. İnşallah en iyi şekilde sonuçlandıracağız. İşçilerimizin sorunlarının çözümünde yanlarında olacağız. İşverenden de anlayış bekliyoruz. 2,5 yıllık işçimizin ücret farklarını almak istiyoruz. Ben bu bölgenin yeni simasıyım. Bilmeye, tanımaya çalışıyorum. Protokolü, STK’ları, Siyasi partileri gezerek kendimizi anlatıyoruz. İşçimizin refahını arttırmak  için çalışıyor ve ülkemiz insanına bir sendika olarak, bir STK olarak hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak çelik sektörünün son durumu ekonomiye etkileri ve sendikanın çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.  Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Çelik-İş Sendikası yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, “Bizler İTSO olarak bu bölgede ekonomiye yön veren, istihdama katkı sağlayan tüm işletmelerimizle eşit mesafede çalışıyoruz. Her zaman bu bölgeye ekonomiye değer katan sanayicilerimiz, Kobilerimiz ve firmalarımızın odayla ilgili müşterek ihtiyaçlarını hızlandırmanın yanı sıra, gerçekleştirdikleri faaliyetlere değer katacak birliktelik için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Bölgemizde gerek sendikaların, gerekse sivil toplum kuruluşlarımızın odamız ile birlikte yapacakları faaliyetlerde de oda olarak yanlarında yer alıyoruz. Yeter ki bu faaliyetler, İskenderun ekonomisine değer katacak faaliyetler olsun. Bu vesile ile Çelik-İş Sendikası yönetimine sendikal faaliyetlerinde başarılar diliyorum" dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet