Skip Navigation Links

Arsuz'da Emre Aydın Rüzgarı Esecek

Alternatif Rock’ın başarılı ismi Emre Aydın Arsuz’da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Arsuz'da Emre Aydın Rüzgarı Esecek

Kültür Sanat   A+a-

Alternatif Rock’ın başarılı ismi Emre Aydın Arsuz’da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.
 
Pop, rock ve alternatif rock tarzında çıkardığı albümlerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı, besteci ve söz yazarı Emre Aydın 15 Temmuz Cumartesi akşamı Arsuz Mira Cafe&Bar sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelecek.
 
Türkiye’nin her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Maça Organizasyon, kısa süre önce çıkardığı son Singel’ı “Sen Beni Unutamazsın” ile büyük bir başarı yakalan ve geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarının da içinde bulunduğu özel bir repertuarla sahneye çıkacak olan Emre Aydın’ı yine, yeniden Arsuzlu sevenleriyle buluşturacak.
 
Arsuz’da turizm sektörüne büyük bir yatırım ile giriş yaparak sektörde kısa sürede ivme kazanan Reyda Butik Otel sponsorluğundaki konser için geri sayım başladı.
 
Daha önceleri bir çok ünlü ses sanatçılarını sahnesinde ağırlayan Arsuz Mira Cafe&Bar'da gerçekleşecek olan konserin kapı açılış saati 21.30’da. Konserin biletlerini Gişe.net'ten temin edebileceğiniz gibi Arsuz’da Pizza Dilara, Kahvem Cafe, Reyda Blue Cafe, Rhossus Cafe Gözcüler'de Fotografi By Bod Çetillik'te Elvin Kuruyemiş, İskenderun’da 326 Sokak Cafe, Tiamo Kahve ve Antakya’da Antakya Saray Saatçilik’ten temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i arayın. 
    
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet