Skip Navigation Links

İHA’nın ’15 Temmuz Destanı’ Fotoğraf Sergisi!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek İHA’ya sergiden dolayı teşekkür ettiler.

İHA’nın ’15 Temmuz Destanı’ Fotoğraf Sergisi!Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından çekilen 65 kare fotoğrafın yer aldığı sergiyi AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek İHA’ya sergiden dolayı teşekkür ettiler.
Fettullahçı terör örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde, İHA tarafından çekilen tarihi fotoğraflardan oluşan sergisi İskenderun Belediyesi’nin işbirliği ile açıldı. İhlas Haber Ajansı’nın tarihe tanıklık eden karelerine, İskenderun Belediyesi Sergi Salonu’nda AK Parti ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve Yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

‘Sergiden dolayı İHA’ya teşekkür ediyorum’

O geceye tanıklık eden fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezen AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur,  15 Temmuz darbe girişimi, darbe kalkışması, asker üniformasına sığınmış hain darbeci teşebbüsçü FETÖ alçaklarının kalkışmasının yıldönümünün arifesindeyiz. Böyle güzel bir etkinlikte fotoğraf sergisinin açılışında olmak manevi bir atmosfer, hüznün yanında bir gururda olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. O geceye ait bu ülkede yaşayan, bu ülkede yaşamayıp da gönlü bu ülkenin yanında olan, dünya mazlumlarının, yurt dışındaki vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin hepsinin ortak bir amacı vardı. Ülke, memleket ve istikbal! O geceye ait herkesin anlatacağı anılar vardır. Burada da İhlas Haber Ajansı muhabir arkadaşlarımızın birbirinden farklı anlam ifade eden, manevi fotoğrafların içerisindeyiz. Rabbim bir daha bu memlekette böyle bir kalkışma harekatı, böyle bir 15 Temmuz gecesi yaşatmasın. Ama hep şunu söylüyorum. Eğer bir daha bizim kaderimizde, böyle bir kalkışmanın içerisinde olmak olursa o ruhu, o direnişi, o inancı da rabbim içimizden kaldırmasın, içimizden yok etmesin. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, ülkemizi daim eylesin. Geleceğimizi iyi etsin diyorum.” Dedi.
 
 
 
 
 
İHA’nın ’15 Temmuz Destanı’ Fotoğraf Sergisi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet