Skip Navigation Links

AK Parti Kumlu İlçe Teşkilatı 4'üncü Olağan Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Kumlu İlçe Teşkilatı 4'üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Başkanlığa İbrahim Pac getirildi.

Politika   A+a-

 
AK Parti Kumlu İlçe Teşkilatı 4'üncü Olağan Kongresi Gerçekleşti
 
AK Parti Kumlu İlçe Teşkilatı 4'üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Başkanlığa İbrahim Pac getirildi.
Adnan Menderes Parkında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Hatay Milletvekilleri Mehmet Öntürk, Adem Yeşildal, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Eski Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve çok sayıda partili katıldı.,
Kongrede Divan Başkanı olarak Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi görev alırken yardımcıları, Rifat Akkuyu, Necmettin Pac, Hülya Zanzalak ve Fatih Uçarkuş oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre Kumlu Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Pac'ın açılış konuşmasını yapmasıyla devam etti.
Aralarına yeni katılacak üyelere AK Siyasete başarılar dileyerek söze başlayan İbrahim Pac, ''Ne mutlu bizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu, millete hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımadan AK Parti çatısı altında, yani siyasetin en temiz mutfağında yetişiyoruz'' dedi.
Daha sonra partinin faaliyet raporu AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Çullar tarafından okunduktan sonra, kürsüye eski milletvekili Fevzi Şanverdi geldi. Şanverdi konuşmasında yapılan kongrenin Türk milletine hayırlı olmasını belirtirken, periye yeni üye olacak üye ve delegelere başarılar diledi.
Şanverdi'den sonra, AK Parti Milletvekili Adem Yeşildal, AK Partinin, kuruluşunun 10'uncu yılı tamamladığını iktidarda ise 3 Kasım'da 9'uncu yılını tamamlayacağını belirtti. Yeşildal Kongrenin herkes için hayırlı olmasını diledikten sonra, 12 Haziran seçimlerinde Kumlu'dan yüzde 63'lük bir destek aldıklarını, bu desteğin karşılığı olarak ise AK Partinin tepeden tırnağa millete hizmet etmek için var olduğunu belirti.
Kumlululara önümüzdeki yıl içerisinde küçükte olsa bir hastane yapma müjdesi vererek sözlerine başlayan Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk konuşmasına şöyle devam etti:
''AK Parti olarak oylarımız kuruluşundan bu yana sürekli olarak artış gösterdi. Bu artıştaki nedeni Partimiz göstermiş olduğu hizmetler olarak düşünüyorum. Bugün eğitimden sağlığa, ulaştırmadan dışişlerine kadar ülkemizin nereden nereye geldiğini sizler gayet iyi görüyorsunuz. İnşallah bu desteğiniz sürdüğü sürece bu ülke önümüzdeki günlerde dünyanın 10'uncu büyük ekonomisi olacaktır.''
Kongrede tek aday olan İbrahim Pac, katılımcı üyelerin tamamının oylarını alarak 4'üncü Dönem Kumlu Ak Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.
Pac'ın İlçe Teşkilatındaki Asil Yönetim Kurulu Üyelerinin isimleri şöyle sıralandı:
Şekip Talipler, Osman Uçarkuş, Mehmet Irmak, Şahin Sağıroğlu, Ahmet Gezer, Yusuf Çullar, Bünyamin Seçnem, Güngör Gül, Harun Kalkar, Hasan Özalır, Mehmet Avcı, Ahmet Biricik, Hasan Tutar ve Mehmet Yakıcı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet