Skip Navigation Links

İngilizcenin Her Seviyesini Burada Öğreneceksiniz!

Amerikan Kültür Dil Okulları İskenderun Temsilciliği tüm seviyelerde verdiği İngilizce eğitiminde adından sıkça söz ettiriyor.

İngilizcenin Her Seviyesini Burada Öğreneceksiniz!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay İskenderun’da Savaş Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, bankalar caddesinde eski tapu binasında hizmet veren Amerikan Kültür Dil Okulları İskenderun Temsilciliği tüm seviyelerde verdiği İngilizce eğitiminde adından sıkça söz ettiriyor.
Yeni Sınıflar Açılmaya Devam Ediyor!
7 sınıf, 150’ye yakın öğrenci ve 4 yabancı ve 4 yerli öğretmen ile yoluna emin adımlarla devam eden Amerika Kültür Dil Okulları İskenderun Temsilciliği günden güne artan talep doğrultusunda yeni sınıflarını açmaya devam ediyor. 
Sloganlarının ne olursa olsun İngilizce öğretmek olduğunun altını özelikle çizen Amerika Kültür Dil Okulları İskenderun Temsilcisi Erman Denk, “İngilizce öğretiyoruz. Çocuktan AES TOEFLL dediğimiz en üst seviyede yurt dışına gitmek isteyen için, çalışmak için bir meslek sahibi olmak için insanların gireceği uluslar arası dahil bütün sınavlara, bütün seviyelere öğrenci yetiştiriyoruz.” dedi.
Güçlü Kadrosu ile Sizlere İngilizce Öğretiyor!
Küçük öğrencilere eğlenceli oyunlar ile beraber neşeli bir şekilde ama yine İngilizce öğretiyoruz diyen Denk, “Bizler burada yapılmayanı yapmaya çalışıyoruz. burayı kesinlikle bir para kazanma ve ticaret merkezi olarak görmüyoruz. Bir öğrencimiz eğer en temel A1 ise A2 olma şansı yok. İngilizceyi öğretinceye kadar o öğrencimiz A1 oluyor. Her seviyeye amacı ne olursa olsun insanlara burada İngilizce öğretmeye çalışıyoruz. Ve bunun içinde çok çok büyük çaba harcıyoruz. Öğretmenlerimiz ve kadromuz ile İngilizce öğretmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

‘Diğer Yabancı Dil Kursları da Talep Doğrultusunda Açıyoruz’

Amerika Kültür Dil Okulları İskenderun Temsilcisi Erman Denk konuşmasına şöyle devam etti:
“Yönetim değişikliği ile yeniden başladık. Buranın her taşında, toprağında 39 yıllık öğretmenlik tecrübesi olan babam Ayhan Denk’in çok emeği var. Amerikan Kültür Dil Kursları diğer kurslardan çok farklı çünkü insan ve eğitim olarak gitmeye çalışıyoruz. Önceliğimiz buraya gelen çocuktan büyüğe kim olursa olsun İngilizce öğretmek. Sorularımız da her zaman İngilizcenin, yabancı dillerin tutku olduğu, gelişen dünyada küreselleşen dünyada bunun artık kaçınılmaz olduğu ve bizlerin de bunda iddialı olduğumuzu herkese yansıtmaya çalışıyoruz. Sloganımız bu ne olursa olsun burada İngilizce öğreneceksiniz. 
ABD’de ben 3 yıl süreyle yüksek lisansımı tamamladım. Burada diğer öğretmenlerimizin olduğu gibi uluslar arası geçerliliği olan belgelerim mevcut. Burada yönetici olarak bulunmama rağmen derslere de giriyorum. Şuan 4 yabancı ve 4 yerli öğretmenimiz mevcut tabi bu sayımız her geçen gün artıyor. Bizler burada yapılmayanı yapmaya çalışıyoruz. Dünyanın değişik yerlerinden İngilizceyi daha çok kullanan ülkelerden yabancı öğretmenler getirtiyoruz. Ekstra bunların dışında sadece İngilizce eğitimi vermiyoruz. İspanyolca, Rusça, Fransızca getirdiğimiz öğretmenlerimize göre talep doğrultusunda kurslarımız oluyor.
‘Bütün seviyelere öğrenci yetiştiriyoruz’
Biz Amerikan Kültür Dil Okullarında ne yapıyoruz. İngilizce öğretiyoruz. Çocuktan AES TOEFLL dediğimiz en üst seviyede yurt dışına gitmek isteyen için, çalışmak için bir meslek sahibi olmak için insanların gireceği uluslar arası dahil bütün sınavlara, bütün seviyelere öğrenci yetiştiriyoruz. 
Şuan burada yedi adet dersliğimiz mevcut. Yaz sezonunda çok büyük talep var ve bütün dersliğimiz tamamını doldurduk. Bundan da çok memnunuz. 150’ye yakın öğrencimiz mevcut ve günden güne de bu sayımız artmakta. 
‘Eğitimler Sonunda Uluslar Arası Belge Veriyoruz’
Eğitimlerimizin sonunda öğrencilerimize Uluslar arası geçerliliği olan ve dünyanın her yerinde geçerliliği olan Avrupa dil portfolyosu dediğimiz belgeler veriyoruz. 
Bir kez daha Özellikle vurgulamak istiyorum. Bizler burayı kesinlikle bir para kazanma ve ticaret merkezi olarak görmüyoruz. Bir öğrencimiz eğer en temel A1 ise A2 olma şansı yok. İngilizceyi öğretinceye kadar o öğrencimiz A1 oluyor. Ve biz İngilizceyi malisef yanlış öğretildiği gibi gramer ile konular ile öğretmiyoruz. Biz İngilizcenin tüm özelliklerini konuşmasını, dinlemesini, yazmasını, akademik yazmasını çocuktan tutun yazmak, konuşmak, dinlemek tüm seviyeye kadar bunu yapmaya çalışıyoruz. Yani buradan mezun olan sertifikasını alan öğrencimiz, arkadaşımız hem konuşacak, hem dinleyecek ve hatta ileri seviyedeyse alt yazısız yabancı filmler izleyecek. Akademik olarak yazı yazabilecek. Normal bir yazı yazabilecek. Bir ülkeye gidip turist gibi gezebilecek. Bu yeteneklerin hepsine sahip olabilecek. A1 diye tabir ettiğimiz en temelden başlayıp, A1, A2, B1, B2 ileri seviye C1, C2 dahi tüm kurslarımız mevcut bulunmakta. Şuan iki tane çocuk sınıfımız mevcut üçüncü çocuk sınıfımızda açılmak üzere. Çocuklarımıza bizler burada yazın eğlenceli bir şekilde onlara apayrı bir program yapıyoruz. Eğlenceli oyunlar ile beraber neşeli bir şekilde ama yine İngilizce öğretiyoruz. Büyüklere gelecek olursak. Buraya başvuran mühendislerimizden tutun üniversite öğrencilerimize kadar her türlü kim gelirse gelmek istesin amacı ne olursa olsun sadece bizim mesela clublarımız mevcut illa bizden ders almak zorunda değil. Ben sohbet konuşmalarınıza katılmak istiyorum. Bu da mevcut. Her seviyeye amacı ne olursa olsun insanlara burada İngilizce öğretmeye çalışıyoruz. Ve bunun içinde çok çok büyük çaba harcıyoruz. 

‘Yabancı Dilde Neyi Öğrenmek İstiyor İseniz Her Şey Burada’

‘Siz Yeter ki İsteyin’

Bir kurumuz normalde kış döneminde iki ay sürerken yazın insanların daha çok vakti olduğu için bir ay gibi bir sürede temel kur A1 mesela bir ayda 64 saat vererek yoğun bir program şeklinde ekstra clublar ile bir ayda bitirebiliyoruz. Kışın tabiî ki bu 2 ayda tamamlanıyor. Hafta içi hafta sonu öğleden önce öğleden sonra akşam her saatte isteyenlere arz ve talebin doğrultusunda sınıflarımızı oluşturarak ders vermemiz mümkün. Sadece ders vermiyoruz. Yerli ve yabancı hocalarımız ile öğrencilerimiz geri kaldıkları konularında telafiler yapıyoruz. Club diye tabir ettiğimiz kulüplerimiz var. Kelime kulübü, gramer kulübü dersin dışında kurumuz satın almış öğrencilerimize bu kulüplerimize sınırsız katılma şansı tanıyoruz. Daha çok talep ederse daha çok kulüp. Hocam daha çok konuşma planlayın derse daha çok konuşma sınıfı ayarlıyoruz. Hocam şu yabancı hocamızı ayarlayın derseler onu ayarlıyoruz. Amacımız insanlara İngilizce öğretmeye çalışmak ve çok özverili çalışan kadromuz var. Öğretmenlerimiz olsun, ön büro elemanlarımız olsun insanları memnun etmek için, İngilizce öğretmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”
 
Amerikan Kültür Dil Okulları olarak uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde, 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011(2 Ödül)-2012 Yılları, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek dil okuludur.
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarında uygulanan Avrupa Dil Portfolyosu, Avrupa Konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’deki ilk ve tek eğitim sistemidir.
Genel İngilizce kur programlarında Avrupa Dil Pasaportuna uyumlu eğitim uygulanır. Dil düzeyi göstergeleri A1,A2, B1, B2, C1, C2 şeklinde toplam 6 kuru ifade eder. Bu genel programlarda dersler, Amerikan İngilizcesi ve konuşma becerisi odaklıdır.
Sınav İngilizcesi: Test tekniğine yönelik gramer ağırlıklı ve her sınav için spesifik olarak uygulanan bir programdır. Örneğin; bilgisayar tabanlı TOEFL sınavına hazırlanıyorsanız, buna yönelik bir program uygulanır. Bu programlar ÖN HAZIRLIK ve HAZIRLIK olmak üzere ikiye ayrılır. Eğer seviyeniz, A2-B1 düzeyinde ise ÖN HAZIRLIK, B2-C1 düzeyinde ise direkt olarak HAZIRLIK programına alınırsınız. Tüm bunlar PROFICIENCY sınavlar için geçerlidir. ( Üniversite hazırlık atlama programını içermektedir. )
Online İngilizce: Bu program sizlere; kendi kendinize İngilizce çalışırken bir İngilizce öğretmeni ile özel ders verecektir. Bu yöntem; eğitiminizi pekiştirerek ve internet materyalleri kullanarak kolay ve hızlı İngilizce öğrenmenizi sağlamak üzere hazırlanmıştır.
TESOL Sertifikası: Bu sertifika ile hem Türkiye' de hem de tüm dünyada ana dili İngilizce olmayan herkese yasal olarak İngilizce öğretebilirsiniz. (Bu program sonunda alacağız sertifika ile Türkiye'deki tüm özel okullarda ve dil kurslarında M.E.B dan onaylı atamanız İngilizce Usta Öğretici olarak yapılar ve çalışabilirsiniz.)
 
Avrupa Dil Pasaportu: Okulda veya okul dışında dil öğrenen veya öğrenmiş kişilerin, dil öğrenme konusundaki deneyimleri ile yaşadıkları kültürel deneyimleri kayıt edip ifade edebilecekleri bir dokümandır. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı'na (TheCommonEuropean Framework ) dayalı bir değerlendirme sistemidir. ‘Öğrenen Özerkliği’ ve ‘Kendini Değerlendirme’ bu portfolyonun dayandığı eğitim kavramlarıdır.
 
İngilizcenin Her Seviyesini Burada Öğreneceksiniz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet