Skip Navigation Links

'Emek En Yüce Değerdir'

Çelik –İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, genel merkez yönetim kurulu üyeleri ile İskenderun şube yöneticileri

'Emek En Yüce Değerdir'

Gündem   A+a-

 
Çelik –İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, genel merkez yönetim kurulu üyeleri ile İskenderun şube yöneticileri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
 
 
HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun her yönden gelişen kalkınan bir sanayi şehridir. İşçilerimizde bu gelişmede ve kalkınmada büyük bir emek harcayarak önemli bir görevde bulunmaktadır. Ekonomimizin, sanayimizin ve tüm çalışma alanlarımızın en önemli yapı taşını oluşturan işçilerimiz, emeğin ve alın terinin her daim sembolü olmuşlardır. Çalışan, üreten ve emek harcayan işçilerimiz tüm dünyada olduğu gibi bölgemizde de ekonomik kalkınmanın asıl mimarlarıdır. Sizlerde işçilerimizin dayanışması, sorunlarının çözülmesi anlamında önemli görevler üstleniyorsunuz. Her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.
 
 
"Emek En Yüce Değerdir"
 
Çelik –İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ise İskenderun’da yeni bir dönem başladığını belirterek,”İskenderun Demir Çelik A.Ş’de (İSDEMİR) yetki karmaşası, Yargıtay’ın aldığı kararla son buldu. İSDEMİR’ de gelecek güzel günleri inşa etmeye talibiz. Bu haklı mücadelemizin yargı organları tarafından bir kez daha tescillenmesiyle birlikte besmelemizi çekiyor, daha büyük hedefler için, daha çok çalışmak üzere, yeni bir başlangıç yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, Genel Başkan Yunus Değirmenciye anı plaketi verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet