Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İsdemir de Sıkı Yönetim Dönemi Mi?

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yeni İsdemir yönetiminin katı tutumuyla ilgili açıklamalar yaptı.

İsdemir de Sıkı Yönetim Dönemi Mi?

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yeni İsdemir yönetiminin katı tutumuyla ilgili açıklamalar yaptı. Cıncık “İsdemir Genel Müdürlüğü’ne Toker Özcan’ın atanmasından sonra olumsuz yönde değişimler dikkat çekmeye başladı.” Diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci İsdemir işçileriyle bir araya geldiği şenlik niteliğindeki mitinge gazeteciler içeri alınmadı.. İsdemir kapısına giden ve tek görevi habercilik olan gazeteciler güvenlik görevlileri tarafından engellendi. sürpriz şekilde içeri alınmadılar. 

Bugüne kadar demokratik şekilde yönetilen İsdemir’de yeni yönetim ile birlikte olumsuz gelişmeler gözlenmeye başlandı. 

Konuyla ilgili görüştüğümüz Çelik İş Sendikası yöneticileri “yönetime, içeri alınsınlar diye herhangi bir gazeteci listesi vermedik, herkesin başımızın üstünde yeri var “derken, İsdemir görevlileri böyle bir listenin varlığını öne sürdüler.

İsdemir’in iletişim birimi bunun güvenlik nedeniyle alınan bir karar olduğunu savundu.
Gazetecilerden bugüne kadar ne gibi bir güvenlik suistimali gördülerini bilmek isteriz… Gazeteci, bölgemiz halkının kendi malı olarak gördüğü İsdemir’deki her gelişmeyi gururla dünyaya duyurmak ister. Ama, binlerce işçiyi ilgilendiren yetkili sendika konusundaki önemli haberi maalesef duyuramadı.

Uzun yıllardır geleneksel hale getirilen Ramazan ayı içindeki basınla iftar yemeğinde buluşmayı iptal eden yönetimin bu kararlarının nedeni merak ediliyor.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar