Skip Navigation Links

Paslı Borular Vatandaşları Hayrete Düşürdü

HATSU Heyeti Hatay'ın en büyük projesini inceledi.

Paslı Borular Vatandaşları Hayrete DüşürdüWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Daire Başkanları ile şube müdürleri, çalışmaların devam ettiği Gazi, Ürgenpaşa ve Saraykent mahallelerinde yapılan hat döşeme ve abone bağlantısı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekiplerden çalışmanın akıbetine yönelik detaylı bilgiler aldı.  
 
Merkez ilçelerde devam eden çalışmaların daha hızlı, kalıcı şekilde ilerlemesi ve eksiklerin giderilmesine yönelik talimatlar veren Genel Müdür Çaparali, hat çalışmaları sırasında çıkan paslı boruları da yerinde inceleyerek, Hatay’ın en büyük altyapı projesi sayesinde Antakya ve Defne’nin paslı, kireçli ve içi toprak dolu borulardan kurtarılmaya devam edileceğini kaydetti.
 
Çalışmalar esnasında çıkarılan paslı boruları görerek hayrete düşen vatandaşlar, temiz içmesuyu için yapılan çalışmalardan ötürü Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU ekiplerine teşekkür etti. 
Paslı Borular Vatandaşları Hayrete Düşürdü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet