Skip Navigation Links

CHP Halkın Sorunlarını Dinliyor

CHP İskenderun İlçe Örgütü, Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ile birlikte köy ve beldeleri ziyaret ediyor.

Politika   A+a-

 
CHP İskenderun İlçe Örgütü, Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ile birlikte köy ve beldeleri ziyaret ediyor.
Belli bir program çerçevesinde İskenderun’a bağlı tüm köy ve beldeleri ziyaret edip vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen CHP İskenderun İlçe Yönetimi ve Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, geçen hafta sonu başladıkları gezileri, bu hafta sonu da sürdürdüler.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar “Parti olarak her hafta sonu köy ve belde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve izlenimlerimizi ilgili yerlere iletip çözümler oluşturmak. Bu amaçla bütün belde ve köylerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Aynı zamanda bu ziyaretler aracılığıyla partimiz ile vatandaşlarımızı doğrudan ilişkili hale getireceğiz.
“Her gittiğimiz yerde partimize gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor. Ziyaretlerimizde AKP iktidarının da olumsuzluklarını doğrudan halkımıza anlatıyor ve CHP’nin alternatif önerilerini de söylüyoruz. Böylece hem ülke gündemini halkımızla paylaşıyor, hem de bağlarımızı güçlendiriyoruz” dedi.
Köy ve Belde ziyaretlerine Arsuz ve çevresinden başlayan CHP ilçe yönetimi, İskenderun’a bağlı tüm yerleşim yerlerini ziyaret edene kadar çalışmalarını sürdürecek.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet