Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'un Kalkınması İçin Gayret Göstereceğiz!

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) 2.Başkanı Uğur Fırat ve beraberindeki

İskenderun'un Kalkınması İçin Gayret Göstereceğiz!

Gündem   A+a-


Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) 2.Başkanı Uğur Fırat ve beraberindeki esnaf oda başkanları, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması konusunda dilek ve temennilerini dile getirdi.
 
11 Temmuz 2017 Salı günü saat: 11.00’da Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret esnasında, esnaf oda başkanların nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, iyi dileklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.
 
Kaymakam Soytürk, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğundan bahsederek, esnaf olmanın en önemli unsurlarının hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever bir tavır sergilemek olduğunu dile getirdi.
 
Esnafların ülke ve kent ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğuna da dikkat çeken Kaymakam Soytürk, “Çok değerli esnaflarımız, kıymetli halkımız ve şehrin dinamikleri ile kaynaşma ve bütünleşme sağlamak suretiyle hep birlikte el ele vererek ve çeşitli projeler geliştirerek İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi için gayret göstereceğiz” dedi.
 
Hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda günün anısına fotoğraf çekildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar