Skip Navigation Links

Eczacı Ali Aslan da Aday Adaylığını Açıkladı

Uzun yıllar meslek grubunda önemli mücadeleler veren ve meslek grubunun sorunlarını Türkiye'nin gündemine taşımakta da önemli roller üstlenen Eczacı A

Politika   A+a-

Eczacı Ali Aslan da Aday Adaylığını Açıkladı
Uzun yıllar meslek grubunda önemli mücadeleler veren ve meslek grubunun sorunlarını Türkiye’nin gündemine taşımakta da önemli roller üstlenen Eczacı Ali Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliğine aday adaylığını Petek Cafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında açıkladı.
Eczacı Ali aslan’ın ekibinde birçok meslektaşı, değişik meslek gruplarından kariyer yapmış isimler de bulunurken, ekibi kahvaltıda da yanındaydı.


Eczacı Ali Aslan açıklamasında, sağlık ve ilaç sektöründe yaşanan gelişmelere dikkat çekti ve yeni düzenlemelerin ileriki dönemlerde ciddi sıkıntıları beraberinde getireceğine vurgu yaptı.
Ali Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Milletvekilliğine aday adaylığı ile ilgili yaptığı kısa konuşmada, “Milletvekili aday adayı oldum çünkü; Türkiye’nin sorunları var. Hatay’ın İskenderun’un sorunları var. Yaşayan bir birey olarak hepimizin sorunları var. Gördüm ki birçok sorun parlamento çatısı altında çözülebilecek. Daha önceden başladığım CHP bayrağını taşıma görevini eğer bu dönem Ankara’da parlamento çatısı altında taşırsam halkımızın sorunlarının çözümü konusunda orada halkın sesi ve nefesi olmaya gayret edeceğim. “ dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet