Skip Navigation Links

Muayene Olmanın En Kolay Yolu MHRS

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin YILMAZ vatandaşları

Muayene Olmanın En Kolay Yolu MHRS

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin YILMAZ vatandaşları hastaneden muayene sırası almak için “Merkezi Hekim Randevu” Sistemini kullanmaya davet etti.
 
 
SAĞLIK HİZMETİNE DAHA KOLAY ERİŞİM SAĞLAMAK…
 
MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında vatandaşların sağlık hizmetine daha kolay erişiminin sağlanması ve hastanelerin daha etkin ve verimli şekilde hizmet sunabilmesi için geliştirilmiş bir projedir.
 
Merkezi Hekim Randevu Sistemi vatandaşların ALO 182 hattını arayarak, www.mhrs.gov.tr internet adresi üzerinden veya MHRS Mobil uygulamasını akıllı cihazlara veya tabletlere kurarak Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden Muayene Randevusu almalarını sağlayan bir hizmettir.
 
Vatandaşlar tarafından merak konusu olan 182 numaralı telefonu aramak, ister sabit hatlardan isterse cep telefonlarından olsun sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir. Vatandaşlarımızın telefon hattına ilave bir ücretin faturalandırılması söz konusu değildir.
 
 
KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ…
 
Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin YILMAZ; MHRS sisteminin önemine dikkat çekip hastanelerdeki doktor bekleme sürelerini azaltarak daha verimli hizmet sunmaya amaçladıklarını belirterek, Zamanı etkin kullanmayı sağlayan MHRS sayesinde vatandaşlarımız sıra beklemeden, zaman kaybına engel olacağız. Hastalarımızın MHRS den rahatça randevu alabilmelerini sağlamak için hastane içinde oluşturulan MHRS Destek masalarımızla da randevu talepleri alınmaktadır.
 
Ayrıca MHRS sistemi sayesinde yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hastaneye gitmeden evlerinden kolaylıkla randevu alabilmesi de memnuiyet verici. Hastalarımıza tek merkezden standart daha kaliteli ve verimli hizmet sunmayı amaç ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız için bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir.Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet