Skip Navigation Links

Erozan Sert Konuştu

Erozan Sert Konuştu: 'Elinizi ve dilinizi Anıtkabir'de yatanlardan çekin'

Politika   A+a-

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından, İsmet İnönü’ye yapılan hakaretleri kınamak üzere Pac Meydanı İsmet İnönü Heykeli’nin önünde bir araya gelen HEPAR İlçe Teşkilatı, “Biz söylenen hakaret vari sözleri şiddetle kınıyoruz” dediler.

“Ak Parti siyaseti şekilci bir siyasettir”
HEPAR İlçe Teşkilatı adına açıklamada bulunan HEPAR İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, “Bugün burada bulunma sebebimiz, Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte omuz omuza mücadele ederek ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığını kazanmasında büyük etkisi olan İsmet İnönü’ye Ak Parti Genel Başkanı tarafından yapılan hakaretleri kınamak içindir. Milli mücadelemizin simgelerinden biri olan İsmet İnönü’yü binlerce insanı katleden faşist diktatör Hitler’e sadece bıyıklarından dolayı benzetmeye kalkan Ak Parti’nin siyasi anlayışının sadece şekilci olduğunu, insanların fikir, düşünce ve eylemlerine değer vermediğini, yaptıklarıyla ülkemizi asıl faşist bir yönetime doğru götürenin Ak Parti olduğunu görmekteyiz.
Bugüne kadar Ak Partinin yaptıkları ve söylemleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve
Türk Milleti’nin milli değerlerine saldırmaktan, bu değerleri yıpratmaktan başka bir şey değildir. Ak Partinin varlığı, Türkiye Cumhuriyetinin tüm milli değerlerine tehdit unsurudur. Bundan sonraki adımınız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olursa dünyayı başınıza yıkarız. Elinizi ve dilinizi Anıtkabir’de yatanlardan çekin” diye konuştu
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet