Skip Navigation Links

Yeniyurt’a Hizmet Atağı Başkan Toksoy’dan

İlçe genelinde sürdürülen hizmetlere Yeniyurt hizmet çıkarması Başkanı Yaşar Toksoy’dan geldi. Yeniyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan

Yeniyurt’a Hizmet Atağı Başkan Toksoy’dan

Gündem   A+a-

 
İlçe genelinde sürdürülen hizmetlere Yeniyurt hizmet çıkarması Başkanı Yaşar Toksoy’dan geldi. Yeniyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami inşaatını incelen Başkan Toksoy, mahalle sakinlerineçalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Yapımı yeni tamamlanan Yeniyurt merkez camiinde namazını eda eden Başkan Toksoy, yapımında büyükleri emekleri olan Osman Herek eşliğinde caminin eksikleri belirlediler. Çevre düzenlemesi, peyzaj çalışması, morg hizmetlerinden taziye evine kadar birçok eksikler üzerinde teknik personellerinde hazır bulunduğu incelemelerde eksiklikler bir bir konuşuldu. Caminin yapılmasında büyük emeklerinden biri olan Başkan Toksoy, camin eksiklikleri üzerine gerekeni yapacağız ifadesine yer verdi.
 
YENİYURT’A HİZMET YAĞACAK
Cami inşaatı incelemelerin ardından mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toksoy, çay tadından sohbetinin ardından Yeniyurt mahallesinde yapılacak olan proje ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Toksoy, İlçe genelinde devam eden çalışmalarımız Yeniyurt mahallemizde büyük ivme kazanarak projelerimizi sizlerin desteğiyle birlikte hayata geçireceğiz dedi.
Konuşmasının devamında 4-6 yaş grubu çocuklarımızın okul öncesi nitelikli eğitim görecekleri Anne Çocuk Eğitim Merkezi, yine çocuklarımızın ve ailelerin zamanını geçireceği çok amaçlı çocuk oyun parkı, hemşerilerimizin düğünlerini yapacakları düğün salonunu Yeniyurt mahallemize kazandıracağız ifadelerini kullandı.
 
SORUMLULUK ALANLARIMIZDA ASFALTSIZ YOK KALMAYACAK
Başkan Toksoy konuşmasının devamında, Geçtiğimiz sene başladığımız ve eksik kalan sorumluluk alanlarımızda asfalt çalışmalarımız fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin ilçe genelinde başladığı asfalt çalışmalarında Yeniyurt Mahallemizde etkin bir şekilde devam edeceğini belirtti.
Başkan Toksoy, konuşmasının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ederek ziyaretini sonlardı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet