Skip Navigation Links

HBB’nin Çocuk Tiyatrosu Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yaz döneminde açtığı çocuk, gençlik ve kadın tiyatrosu kurslarından çocuk tiyatrosu çalışmalarının ön kayı

HBB’nin Çocuk Tiyatrosu Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yaz döneminde açtığı çocuk, gençlik ve kadın tiyatrosu kurslarından çocuk tiyatrosu çalışmalarının ön kayıtları devam ediyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana Hatay halkının sanatla olan ilişkisini güçlü kılmak amacıyla sayısız oyuna imza atan HBB Şehir Tiyatrosu, 8-13 yaş arası tiyatroya ilgisi olan çocukların yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için kollarını sıvadı.
 
BAŞVURULAR 14 TEMMUZ’A KADAR DEVAM EDECEK
 
Çocuk tiyatrosunun yoğun ilgi görmesi ve velilerden gelen talepler üzerine erken başlayan kurs, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından Çekmece Oyun Salonu’ndagerçekleştiriliyor. Kurs başvurularının14 Temmuz Cuma gününe kadar devam ettiğini belirten HBB yetkilileri; velilerin,kayıt öncesi tiyatro eğitimi alan çocuklarının hangi ortamda ve nasıl eğitim aldığına tanık olma fırsatı bulabileceklerinin altını çizdi.
 
AMAÇ, HATAY’DA ÇOCUK TİYATROSU OLUŞTURABİLMEK
 
Tiyatroya yeteneği olan çocukların,eğitici kurs sayesinde kişisel gelişimlerini ön plana çıkararak eğlenceli ve bir o kadar da öğretici zaman geçiren miniklerin mutluluklarına vesile olan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları hedeflerinin en kısa zamanda Hatay’da bir çocuk tiyatrosu kurmak olduğunu belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet