Skip Navigation Links

'Siyaset Panayır Hokkabazlarının İşi Değildir'

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir yıl içinde 3. mitingi düzenledi.

Politika   A+a-

 
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir yıl içinde 3. mitingi düzenledi. Pamukoğlu partisine katılmak isteyen 1 milyon kişinin olduğunu belirterek gençlerimizle TBMM’ye gireceğiz baraj endişemiz yok dedi.
 
 
 
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu İskenderun’a verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarak seçim startını vermek için İskenderun’a geldi. İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Pamukoğlu, 3 hedeflerinin olduğunu bunların en başında da Kuzey Irak’ta Türk askerlerinin başına çuval geçirilirken görev yapan generalleri cezalandırılmak olduğunu belirtti. Türkiye’nin gidişatından hiç memnun olmadığını savunan Pamukoğlu, “AK Parti din, iman diyerek halkı sömürmektedir” dedi.
 
 
 
“Siyaset Panayır Hokkabazlarının İşi Değildir”
 
 
 
12 Haziran seçimleri için hiçbir şekilde oy peşinde olmayacağını belirten Pamukoğlu, “Biz kendimizi anlatırız. Ülkemizin durumunu açıklarız. Takdir halkımızındır” diye konuştu. Pamukoğlu, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı. Ancak Maalesef Ulusal egemenliğimiz yok olmuş durumda. Hangi Ulusal Egemenlik? Evet uyuma, avutma ve soyma. Herkes şunu bilmeli ki bir yurttaş kendini soyduruyorsa ondan ne halk olur, ne de millet. Seçim bildirgelerinde yazmışlar, şunu yapacağız bunu yapacağız diye. Milleti Medine fukarası sandılar. Partinin doktrini vardır, dış siyaseti vardır. Ama bunlar siyasi partinin bir gecede neler yapacağını ortaya koyuyorlar. Aynen şarapçı gibiler bunlar. Bizim yapacaklarımız hazır. Hem de 2.5 yıl öncesinden. Biz Avrupa’da başka yerde kimselerinin kapısının önünde bekleyemeyiz. Biz geldiğimizde terör örgütü kuranlara teröristlere idam geri gelecek. Siyaset panayır hokkabazlarının işi değildir” diye konuştu.
 
 
 
“Partimize Katılmak İsteyen 1 Milyon Kişi Var”
 
 
 
HEPAR’a yaklaşık 1 milyon kişinin katılmak için başvuru yaptığını belirten Pamukoğlu, “Bizim ekibimiz çok genç bir ekip. Bu başvuru yapan 1 milyon kişinin %70’nin yaşı 30’un altındadır. İşte bu gençlerin artık meclise girme zamanı geldi. Bakın dostlar ülkemiz yok olmaya gidiyor. Herkes batmış durumda. Herkes yalanla dolanla ve hayalle yaşıyorlar. Benim halkım ekmek ve huzur istiyor. Bakın HEPAR olarak yapmak istediğimiz 3 şey var. Bu 3 şeyin hesabını soracağız. Birincisi o Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirme hikayesinin hesabını o dönemin sıralı komutanlarından ve bu hükümetten soracağım. İkincisi bizim bayrağımızı taşıyan o Marmara gemisi İsrail’lerin saldırısına uğrasın sende buradan aval aval bak. Bununda hesabını soracağım. Üçüncüsü ise Habur rezilliği. Bu devletin şerefi, haysiyeti ve namusu ile oynadılar. Buna alet olan hükümetin başı dahil olmak üzere İç İşleri Bakanı, görev yapan tüm bürokratlardan bunun hesabını soracağım. Sizler cezalandırılacaksınız. Avrupalı diyor bu adam derse yapar. Size de öğreteceğim. Günü gelince herkes görecek. Bu millet bunları gördükçe dinden ve imandan olacaklar. O mecliste 3’ü de birbiriyle aynı. Eşkıya Abdullah’ı ipten al, AK Parti’nin Abdullah’ını Çankaya’ya çıkar, ondan sonrada gel milliyetçilikten bahset” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet