Skip Navigation Links

Medeniyetler Şehri Çiçeklerle Bezeniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın estetik ve doğal güzelliklerine katkı sağlayan çalışmalara devam

Medeniyetler Şehri Çiçeklerle Bezeniyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın estetik ve doğal güzelliklerine katkı sağlayan çalışmalara devam ediyor.
 
 
Peyzaj çalışmalarını hızlandıran HBB ekipleri, Antakya genelinde gerçekleştirdiği mevsimlik çiçek ekimiyle ilçeyi rengârenk ve estetik bir görünüme kavuşturdu.
 
 
Birbirinden güzel çiçeklerle peyzaj çalışmaları yapan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin işlek noktaları başta olmak üzere kavşak, orta refüj ve park gibi ortak kullanım alanlarında çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Peyzaj mimarları eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Hatay’ın zengin bitki çeşitlerinden oluşan rengârenk mevsimlik çiçekler belirlenen alanlardaki yerlerini alıyor.
 
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı ekipler, Antakya’da yapılan çiçeklendirme çalışmalarının kent genelinde devam edeceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet