Skip Navigation Links

Kumlu'lu Muhtarlar Her Daim Başkan Savaş'ın Yanında

Kumlu’lu muhtarlar,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HATMEK’teki çalışma ofisinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kumlu'lu Muhtarlar Her Daim Başkan Savaş'ın YanındaWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kumlu’lu muhtarlar ve Kumlu Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Uçarkuş, il genelinde hizmet odaklı faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HATMEK’teki çalışma ofisinde teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çözüm ortağı olarak gördüğü ve her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu muhtarlar, il genelinde siyasi bir ayrım yapmadan çalışmalarını ivedilikle sürdüren Başkan Savaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
 
MUHTARLAR HER DAİM BAŞKAN SAVAŞ’IN YANINDA
 
Başkan Savaş ile bir araya gelen muhtarlar, halka en yakın ağız olduklarını ifade ederek Hatay’da hizmet çıtasını yükseltmek adına fikir alışverişinde bulunup 15 ilçe arasında ayrım gözetmeksizin yaptığı hizmetlerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ileterek, her daim Başkan Savaş’ın destekçisi olduklarının altını çizdiler. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş,  muhtarlar bizim yol arkadaşlarımızdır onlar ile devamlı istişare içerisinde bulunarak çözüm odaklı çalışmaktan dolayı çok mutluyum, toplum menfaatini düşünerek hareket edip halka daha çabuk hizmeti ulaştırmamıza katkı sağlayan fikirlerine teşekkür ediyor ve onlarla birlikte omuz omuza çalışmaktan dolayı memnun olduğumu belirtmek istiyorum.  Dedi. 
Kumlu'lu Muhtarlar Her Daim Başkan Savaş'ın Yanında videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet